Πέμπτη, Μαΐου 24, 2018

Έγκλημα στη Μάνδρα: Πρώην σύζυγος προέδρου του ΑΟΤ η 51χρονη – Γιατί είχε ζητήσει προστασία (video)




Αυτή είναι η 51χρονη που εκτέλεσαν στη Μάνδρα – Πού στρέφονται οι έρευνες (εικόνες – video)

Μητέρα δύο παιδιών το 51χρονο θύμα
Βρέθηκε νεκρή με δύο σφαίρες στο κεφάλι
Στο «μικροσκόπιο» των αρχών το περιβάλλον της άτυχης 51χρονης και το παρελθόν του πρώην συζύγου της
Ο πρώην σύζυγός της έχει δεχθεί αρκετές επιθέσεις ενώ έχει κατηγορηθεί και για κατοχή μεγάλης ποσότητας οπλισμού
Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφήνει η αστυνομία
Η 51χρονη είχε καταφύγει στον Εισαγγελέα προκειμένου να ζητήσει προστασία...

Πρώην σύζυγός του προέδρου της ΠΑΕ Τρικάλων κ. Χρήστου Γιαλιά και μητέρα δύο παιδιών ήταν η 51χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα.

Ο λόγος για τη Φρειδερίκη Καρζή, η οποία βρέθηκε νεκρή με δύο σφαίρες στο κεφάλι, στην αυλή του σπιτιού της.



Ο πρώην σύζυγος της άτυχης 51χρονης, με τον οποίο απέκτησαν τα δύο παιδιά, εκτός της ενασχόλησής του με τον χώρο του ποδοσφαίρου την περίοδο 2015-17, δραστηριοποιείται στον τομέα των φορτορεκφορτώσεων.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο που σημειώθηκε η άγρια δολοφονία, βρήκαν στο σημείο της δολοφονίας τους δύο κάλυκες, ενώ η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε το έργο της προανάκρισης για την υπόθεση.



Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι αστυνομικές αρχές στρέφουν τις έρευνες τους στο οικογενειακό περιβάλλον της άτυχης 51χρονης, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το τι έχει συμβεί.

Οι έρευνες αναμένεται να επεκταθούν και στο παρελθόν του πρώην συζύγου της, ο οποίος έχει δεχθεί αρκετές επιθέσεις ενώ έχει κατηγορηθεί και για κατοχή μεγάλης ποσότητας οπλισμού, μεταξύ των οποίων και καλάσνικοφ.

Παράλληλα, εξετάζεται και το σενάριο της ληστείας. Επιπλέον, οι αρχές θα εξετάσουν εάν η γυναίκα δεχόταν απειλές, ωστόσο προς το παρόν κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.



Πάντως, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star και την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, η 51χρονη είχε καταφύγει στον Εισαγγελέα προκειμένου να ζητήσει προστασία, καθώς ένας άνδρας από την Τρίπολη την πολιορκούσε ερωτικά, παρά τη θέλησή της.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή ήταν μια φίλη της με την οποία είχε βγει να διασκεδάσει το προηγούμενο βράδυ.

Το σχετικό ρεπορτάζ του ANT1:








Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για την άγρια δολοφονία 51χρονης γυναίκας με δυο σφαίρες στο κεφάλι, στη Μάνδρα, μέσα στην αυλή του σπιτιού της....


Η γυναίκα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ήταν πρώην σύζυγος γνωστού επιχειρηματία της περιοχής ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των φορτορεκφορτώσεων και ο οποίος ασχολείται και με τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, το θύμα υπήρξε σύζυγος του κ. Χρήστου Γιαλιά, με τον οποίο μέχρι τη διάζευξη του απέκτησαν δύο παιδιά. O Χρήστος Γιαλιάς υπήρξε πρόεδρος του Α.Ο.Τρίκαλα ΠΑΕ την περίοδο 2015-17.

Η γυναίκα βρέθηκε με δυο σφαίρες στο κεφάλι στην αυλή του σπιτιού της. Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή ήταν μια φίλη της με την οποία είχε βγει να διασκεδάσει το προηγούμενο βράδυ.



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star και την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, το 51χρονο θύμα είχε καταφύγει στον Εισαγγελέα προκειμένου να ζητήσει προστασία καθώς ένας άνδρας από την Τρίπολη την πολιορκούσε ερωτικά, παρά τη θέλησή της.

Οι έρευνες των αστυνομικών θα στραφούν και στο παρελθόν του πρώην συζύγου της, Χρήστου Γιαλιά, ο οποίος έχει δεχθεί αρκετές επιθέσεις ενώ έχει κατηγορηθεί και για κατοχή μεγάλης ποσότητας οπλισμού, μεταξύ των οποίων και Καλάσνικοφ.


.







Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/egklima-sti-mandra-proin-syzygos-proedroy-toy-aot-i-51chroni-giati-eiche-zitisei-prostasia-video/#ixzz5GQLegN2K

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου