Κυριακή, Μαΐου 27, 2018

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Τί είδε μάρτυρας λίγο πριν το άγριο φονικό; (Βίντεο)





Μια νέα μαρτυρία έρχεται για πρώτη φορά στο φως από τον τόπο όπου βρήκε τραγικό θάνατο η άτυχη Δώρα Ζέμπερη.

Η μάρτυρας εκείνο το μοιραίο απόγευμα λίγο πριν συμβεί το άγριο φονικό είχε επισκεφθεί το μνήμα του γιου της. Άφησε τη τσάντα της στο μπροστινό μέρος και πήγε πίσω από το μνήμα. Θορυβημένη μήπως κάποιος της πάρει τη τσάντα, καθώς είχε ακούσει για ανάλογα περιστατικά, πρόσεχε ....
γύρω της και τότε παρατήρησε έναν άνδρα που μιλούσε στο κινητό του.

Τον είδε να κατευθύνεται προς το σημείο που αργότερα μαχαίρωσαν την άτυχη εφοριακό. Αυτό που της έκανε εντύπωση , ήταν πως είχε κρεμασμένη πάνω του μια αλυσίδα. «Μου φάνηκε πολύ παράξενο όταν είδα την αλυσίδα να κρέμεται πίσω από το αριστερό του πόδι. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν κρεμόταν από τη ζώνη ή την τσέπη του. Πάντως θυμάμαι πως φορούσε τζιν παντελόνι.» τόνισε η μάρτυρας χαρακτηριστικά.

«Τον είδα που είχε πάει εκεί πέρα και μετά ξαναγύριζε προς τα πίσω. Αλλά μέχρι που ακριβώς, δεν πρόσεξα. Όλη αυτή την ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο». Η ίδια δεν παρατήρησε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του παρά μόνο τη σιλουέτα του, την αλυσίδα που φορούσε γιατί της έκανε εντύπωση και πως ήταν μετρίου αναστήματος. Όπως είπε δεν πιστεύει πως η φιγούρα αυτού του άνδρα ταιριάζει στου Σοροπίδη.

Ακολουθούν τα όσα είπε η μάρτυρας στο ”Φως στο Τούνελ”:
Πηγή: anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου