Παρασκευή, Μαΐου 25, 2018

Απειλές κατά των κατοίκων του Πεδίου του Άρεως - Στοχοποιείται η Μιμή Ντενίση




Νέες απειλές κατά των κατοίκων του Πεδίου του Άρεως που δραστηριοποιούνται για την εκδίωξη των εμπόρων ναρκωτικών και την ανάταξη του μεγαλύτερου Πάρκου της Αθήνας απευθύνει με εκτεταμένη ...
αφισοκόλληση στο κέντρο της Αθήνας ομάδα που αυτοαποκαλείται «αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αρχιτεκτονικής».

Μετά το «Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΑΣΟΕΕ» που απειλούσε ότι θα κάνει τους κατοίκους του Πεδίου του Άρεως να «φεύγουν τρέχοντας από το Πάρκο», η αντίστοιχη ομάδα της Αρχιτεκτονικής διακηρύσσει ότι «οι ηλίθιοι ντόπιοι μικροαστοί ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ στο Πεδίο του Άρεως», αφού αυτό ανήκει στους «χρήστες ουσιών» καθώς και «σε υποκείμενα όπως οι τρανς (διεμφυλικοί)».

Το «αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αρχιτεκτονικής»… κατηγορεί τους κατοίκους του Πεδίου του Άρεως για «συγκαλυμμένο ρατσισμό» επειδή ζητούν «ασφάλεια, καθαρισμό και φωτισμό» (!) και επειδή διαμαρτύρονται για το εμπόριο ναρκωτικών, όπως είχε κάνει η ΑΣΟΕΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο) τον περασμένο Οκτώβριο με το συμβολικό κλείσιμό της.

Γίνεται επίσης υποτιμητική αναφορά στους ανθρώπους που κάνουν τζόκινγκ στο Πεδίον του Άρεως αλλά και σε όσους… μαζεύουν τα περιττώματα των σκυλιών τους!

Στην αφίσα στοχοποιείται ευθέως η ηθοποιός Μιμή Ντενίση με μεγάλη φωτογραφία από τη συμμετοχή της στην πρωτοβουλία της ομάδας «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως» να βάψει λευκή την πρόσοψη του ερειπωμένου αναψυκτηρίου «Green Park», όπου τις νύχτες μεταφέρεται η πιάτσα ναρκωτικών από το εσωτερικό του Πάρκου, ενώ γίνεται αναφορά και στον Γιώργο Πατούλη, ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων.

Σε ερώτηση του ΣΚΑΪ προς την «Πρωτοβουλία Κατοίκων Πεδίου του Άρεως» σχετικά με τις νέες απειλές λάβαμε την απάντηση ότι «δεν πρόκειται να μπούμε σε διάλογο με καμία ομάδα που ουσιαστικά υπερασπίζεται τη λειτουργία ενός απάνθρωπου κυκλώματος πώλησης ναρκωτικών, το οποίο θησαυρίζει από την εξαθλίωση της ζωής νέων κοριτσιών και αγοριών, ακόμα και με τη σεξουαλική τους εκμετάλλευση».



skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου