Τετάρτη, Μαΐου 23, 2018

Μαξίμου: Καταρρέει το «γαλάζιο» καταστροφολογικό αφήγημα





Σε μια τεράστια προσπάθεια να μετατοπίσει τη συζήτηση από το θέμα της οικονομίας στην ανομία επιδόθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια των δύο ομιλιών του, σήμερα, Τετάρτη στη Βουλή, κάτι το οποίο επεσήμανε...
 και ο Αλέξης Τσίπρας στη δευτερολογία του και υπογράμμισαν λίγη ώρα αργότερα κυβερνητικές πηγές. Μάλλον το καταστροφολογικό του αφήγημα κατέρρευσε, υπογράμμιζαν από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήρε για πρώτη φορά αποστάσεις από τους Αντώνη Σαμαρά και θεσμικούς παράγοντες που τάσσονται υπέρ της προληπτικής γραμμής στήριξης, χωρίς ωστόσο να πει τι πιστεύει για την επόμενη μέρα, μετά τον τερματισμό των μνημονίων, έλεγαν οι ίδιες πηγές.



Ο κ. Μητσοτάκης, επίσης, δεν έδωσε καμία συγκεκριμένη απάντηση για το κατά πόσο θα στηρίξει την αύξηση του κατώτατου μισθού και την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων για τους εργαζομένους, που προβλέπονται και στο Ολιστικό Αναπτυξιακό Σχέδιο.

Σιγή ιχθύος και για το αν συνεχίζει να επιμένει στην αναλογία 1 πρόσληψη για 5 αποχωρήσεις από το Δημόσιο, την ώρα που η κυβέρνηση εξασφάλισε στη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς για το 2019 αναλογία μία πρόσληψη για κάθε μία αποχώρηση.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/politiki/olo-to-katastrofologiko-afigima-toy-k-mitsotaki-echei-katarreysei-tonizei-to-maximoy/#ixzz5GLMYniYC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου