Δευτέρα, Μαΐου 21, 2018

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ για φάγωμα! Η τούρτα προς τιμήν τους! (ΒΙΝΤΕΟ)




Γυναίκα ζαχαροπλάστης έφτιαξε μία τεράστια τούρτα στο πραγματικό μέγεθος του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Δείτε το βίντεο....


Έτοιμη και η τούρτα τεραστίου μεγέθους που ετοίμασε η ζαχαροπλάστης Lara Mason για το όμορφο ζεύγος. Πάνω από 250 ώρες χρειάστηκαν για να καταφέρει να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή της: Ένα γλυκό ομοίωμα του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ σε πραγματικό μέγεθος.

Περίπου 500 άτομα μπορούν να χορτάσουν με την γιγαντιαία τούρτα. Η ίδια θέλησε να το κάνει προς τιμήν του ζεύγους για τον πολυαναμενόμενο γάμο τους. Το… έκθεμα θα παρουσιαστεί στον διαγωνισμό Cake International του Μπέρμιγχαμ όπου και θα φαγωθεί!

Δεν είναι η πρώτη φορά μάλιστα που το κάνει αυτό. Πριν λίγα χρόνια, η Lara είχε φτιάξει με τον ίδιο τρόπο και τον Πρίγκιπα Τζορτζ. Άλλωστε, εδώ και πολλά χρόνια η διάσημη ζαχαροπλάστης δημιουργεί γλυκά ρεαλιστικού μεγέθους και αποκαλύπτει ότι είναι το αγαπημένο της χόμπι. Έχει φτιάξει μέχρι και τούρτα κέικ τα δίδυμα παιδιά της και δεν λέει να παρατήσει το χόμπι που την έκανε διάσημη!

«Ήταν 2013 όταν ξεκίνησα αυτό το χόμπι. Γινόταν ένας διεθνής διαγωνισμός στο Μπέρμιγχαμ για την καλύτερη τούρτα κέικ και ήθελα πραγματικά να ξεχωρίσω από το πλήθος. Τότε δημιούργησα μία τούρτα με τον Τζόνι Ντεπ ως Τζακ Σπάροου και από τότε δεν έχω σταματήσει να κάνω αυτό που με γεμίζει…», δηλώνει η ίδια.

Ο Ed Sheeran, η Celine Dion, η Kim Kardashian και άλλοι καλλιτέχνες έχουν περάσει από τα χεράκια της…

Δείτε το βίντεο:
Πηγή βίντεο: INSIDER Presents

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου