Δευτέρα, Μαΐου 21, 2018

«Χάδι» Μητσοτάκη για το «προδότης» του Καμπόσου





Επιδοκιμάζοντας την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Δ. Καμπόσος, έγραψε μεταξύ άλλων αθλιοτήτων στο facebook ότι «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών»!

Στη συνέχεια η ανάρτηση για ευνόητους λόγους «εξαφανίστηκε» και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τον λογαριασμό τον διαχειρίζονται οι συνεργάτες του και πως «αυτά συμβαίνουν... Τι να λέμε τώρα...»

Αντί να αποπέμψει το ακροδεξιό στέλεχός του ο Κυρ. Μητσοτάκης περιορίστηκε από την Κέρκυρα να συστήσει αποφυγή εκφράσεων καφενείου και μάλιστα σε συνδυασμό με τις εκλογές που έρχονται.

«Ας είμαστε λοιπόν προσεκτικοί όταν μιλάμε για βία και ας ξέρουμε ότι ο ακραίος και διχαστικός λόγος τον οποίο μπορεί να υιοθετούμε έχει αντανάκλαση τελικά στη συμπεριφορά των πολιτών. Καθώς πορευόμαστε -με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο- προς εθνικές εκλογές παροτρύνω τον κ. Τσίπρα να αποφύγει αυτού του είδους τη διχαστική ρητορική. (...) Aς φερθεί λίγο υπεύθυνα και σοβαρά στο ζήτημα αυτό και ας αποφύγουμε όλοι τις ακραίες εκφράσεις είτε είναι εκφράσεις, στο καφενείο, είτε είναι εκφράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», ανέφερε ο πρόεδρος της Ν.Δ.




Θυμίζουμε ότι Δ. Καμπόσος στάθηκε μπροστά στον Φρ. Φράγκο στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, με τον τελευταίο να επισημαίνει την παρουσία του, την ώρα που το πλήθος φώναζε το πατριωτικό σύνθημα «Είναι τρελός, είναι τρελός ο στρατηγός»!

Ο ίδιος είχε δηλώσει παλιότερα σε εκδήλωση ομοϊδεατών του: «Οι ιδέες μας και οι αξίες μας ήταν μεγάλες. Οι δικοί μας πολεμούσαν στη Μέση Ανατολή (;) και αυτοί από πίσω είχαν βρει το μαντρί (!) ξέφραγο και σφάζαν αβέρτα ανθρώπους για να εγκαταστήσουν αυτό που εγκατέστησαν οι άλλες χώρες. Εκεί, οι γυναίκες τους γίνανε πουτάνες (!)».

Την αποπομπή του Καμπόσου ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι «κάθε άλλη στάση υπεκφυγής ή σιωπής επιβεβαιώνει την ομηρία του από τους ακροδεξιούς εντός της Ν.Δ.».

Αποδοκιμασία του Δ. Καμπόσου απ' όλους και πρώτα από τη Ν.Δ. ζητάει το Κίνημα Αλλαγής αναφέροντας σε ανακοίνωσή του:

«Το σχόλιο μίσους υπέρ της φασιστικής επίθεσης στον δήμαρχο Θεσσαλονικέων “Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών” δεν ανήκει σε στέλεχος της Χρυσής Αυγής αλλά στον δήμαρχο Άργους Δ. Καμπόσο. 'Ένας εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όχι μόνο εμφανίζεται να επιδοκιμάζει την επίθεση αλλά υπερθεματίζει κιόλας χαρακτηρίζοντας προδότη τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Η τοποθέτηση αυτή προσβάλλει τους δημοκρατικούς πολίτες του Άργους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου