Τρίτη, Μαΐου 22, 2018

Μετά το «#GameofLovegr» και το «#PowerofLovegr» ενώπιον του ΕΣΡ – Δεκάδες οι καταγγελίες





Σε ακρόαση από το ΕΣΡ κλήθηκε σήμερα, Τρίτη, ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 για το νέο ριάλιτι του σταθμού «Game of Love»....

Η αιτία για την παρέμβαση του ΕΣΡ ήταν οι αντιδράσεις των τηλεθεατών για το περιεχομένου του προγράμματος σε ώρα prime time.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα είπε ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, οι εκπρόσωποι του ANT1 ζήτησαν αναβολή, η οποία δεν δόθηκε στο κανάλι.

Το ΕΣΡ δεν δέχθηκε τα επιχειρήματα της μη έγκαιρης προετοιμασίας, σημειώνοντας πως η σήμανση που έχουν είναι αυστηρή σε σχέση με τη σήμανση που έχουν άλλα ριάλιτι και ισχυρίστηκε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι παραπλάνησης και όχι αποπλάνησης.

Εν τέλει, ο ΑΝΤ1 πήρε προθεσμία για υποβολή υπομνήματος, η οποία λήγει στις 29 Μαΐου. Όταν το ΕΣΡ λάβει το υπόμνημα θα συνεδριάσει και θα εκδώσει την απόφασή του.

Παράλληλα, όπως γνωστοποίησε ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ εντός των επόμενων ημερών θα κληθούν και οι εκπρόσωποι του ΣΚΑΙ, καθώς, υπάρχουν καταγγελίες και για το «Power of Love».



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/media/meta-to-game-of-love-kai-to-power-of-love-enopion-toy-esr-dekades-oi-kataggelies/#ixzz5GF04ELvx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου