Δευτέρα, Μαΐου 21, 2018

#Poweroflovegr Spoiler: Η αποχώρηση (25/5) που δεν περιμένει κανείς




Power of Love – Spoiler: Η αποχώρηση της Παρασκευής (25/5) που έρχεται εντός της εβδομάδας φέρνει την ανατροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Nassos Blog, η αποχώρηση από το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ αυτή την εβδομάδα είναι ...
γυναικεία υπόθεση.

Μια βγαίνουν μια μπαίνουν οι παίκτες στο Power Of Love με τις αλλαγές να είναι ραγδαίες τελευταία!

Μετά την αποχώρηση του Δώρου και την Αθηνάς, ένα άλλο... "ζευγάρι" επιστρέφει στο παιχνίδι!

Την Παρασκευή θα έχουμε μια αποχώρηση παίκτη από το Power of Love αλλά και ταυτόχρονα την επιστροφή δύο άλλων! Σύμφωνα με πληροφορίες, γυναίκα θα φύγει από το power of love και μάλιστα γυναίκα που ήρθε πρόσφατα.
Στο επεισόδιο της Πέμπτης, είδαμε τα πράγματα να… ξεφεύγουν με τον Νίκο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του.
Τα έχει βάλει με την Βίβιαν όπου τα «νάζια» της 20χρονης, ο 45χρονος Νίκος τα θεώρησε ανώριμα και με μια του «αστεία» ατάκα την έστειλε πίσω να μεγαλώσει και να επιστρέψει σε εκείνον γυναίκα.Ο 45χρονος παίκτης, από τον εκνευρισμό του, θα κλωτσήσει το τραπέζι με αποτέλεσμα να χτυπήσει την Βίβιαν στο πόδι.

Η παίκτρια αποχωρεί φανερά εκνευρισμένη, ενώ εκείνος τρέχει από πίσω της ζητώντας συγνώμη. Μετά το σκηνικό της Βίβιαν και του Νίκου, είχαμε και κλάματα. Η Εύα ξέσπασε on camera με αφορμή τον καβγά, καθώς όπως είπε πιέστηκε πολύ με όλο αυτό διότι η ημέρα ήταν του Νίκου λόγω των γενέθλιων της κόρης του και η δυσάρεστη κατάσταση του καβγά τα ανέτρεψε όλα.

Μια νέα παίκτρια έκανε την εμφάνιση της στο παιχνίδι.Μετά την αποχώρηση της Ειρήνης, η οποία έφυγε την περασμένη Παρασκευή στο Gala μια νέα παίκτρια έκανε το απόγευμα της Τρίτης την είσοδο της στο σπίτι των κοριτσιών.
Πρόκειται για την Λίβαη Κόκκινου που βλέπετε και στη φωτογραφία.
Η αποχώρηση της ΕιρήνηςΗ Ειρήνη και ο Κυριάκος ήταν οι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση και έτσι από το σπίτι αποχώρησε η Ειρήνη Τσακαλίδου. Η ίδια πάντως μιλώντας στα κορίτσια μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος φαινόταν αρκετά ήρεμη, αλλά και ανακουφισμένη, αφού θεωρεί ότι δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο παιχνίδι.
Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και βάζουν πρόσω ολοταχώς για γάμο!

Αυτό φαίνεται με βάση όσα ακούστηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης του Power Of Love.
Πιο αναλυτικά, η Κυριακή και ο Σωκράτης φαίνεται πως σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Συγκεκριμένα, όταν η παρουσιάστρια του reality σχέσεων, Μαρία Μπακοδήμου τον ρώτησε αν είναι έτοιμος για γάμο, εκείνος απάντησε: «Κανείς δεν ξέρει. Εγώ είμαι 30 χρονών, πλέον μπορώ να δω αν μια κοπέλα που έχω στο πλευρό μου αξίζει. Ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η μοίρα».
Το ζευγάρι μάλιστα κάλεσε και την Μαρία Μπακοδήμου στον γάμο τους, ενώ φαίνεται πως έχει διαλέξει και κουμπάρα που θα είναι η Στέλλα Μιζεράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου