Παρασκευή, Μαΐου 25, 2018

Αλβανίδα δημοσιογράφος ξεφτιλίζει τον Νότη Σφακιανάκη: Εδώ στην Αλβανία που έχεις φτύσει, εδώ θα γλείψεις (video)





Την ίδια στιγμή που ο Νότης Σφακιανάκης τραγουδούσε στο συνεδριακό κέντρο, στην αλβανική τηλεόραση γινόταν… χαλασμός. Η αίθουσα στο Μέγαρο των Συνεδρίων στα Τίρανα ήταν ασφυκτικά γεμάτη παρ’ όλο που το φθηνότερο εισιτήριο στην αρένα κόστιζε 120 ευρώ.....


Οι δημοσιογράφοι δεν άφησαν ασχολίαστες τις ρατσιστικές δηλώσεις του έλληνα τραγουδιστή που εδώ και μέρες κάνουν τον γύρο των αλβανικών μέσων.


«Στην Αλβανία είσαι, θες δεν θες, εδώ στην Αλβανία που έχεις φτύσει, εδώ θα γλείψεις! Τον μποϊκοτάρω! Δεν στηρίζουμε αυτόν που από τα γεννοφάσκια του μας προβοκάρει και μας πολεμάει! Αναμφίβολα αυτός είναι εθνικιστής, είναι ακροδεξιός, είναι χρυσαυγίτης.


Δεν θα τσακωθώ για έναν γάιδαρο, για έναν βλάκα!

Τις νεοφασιστικές ιδεολογίες και τις νεοναζιστικές και όλους αυτούς που τις υποστηρίζουν, να βάλουν τις απόψεις και τις συναυλίες τους στα σκουπίδια», λέει μια δημοσιογράφος.




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/lifestyle/alvanida-dimosiografos-xeftilizei-ton-noti-sfakianaki-edo-stin-alvania-poy-echeis-ftysei-edo-tha-gleipseis-video/#ixzz5GWFG3ywM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου