Τετάρτη, Ιουνίου 06, 2018

Σήμερα η κηδεία της 13χρονης στην Άμφισσα – Συγκέντρωση Ρομά με ξύλα και ρόπαλα (εικόνες)





Στις 11:00 η κηδεία της 13χρονης Ιωάννας
Συγκέντρωση ομάδας Ρομά με ξύλα και ρόπαλα στην κεντρική πλατεία της Άμφισσας
Αναζητείται ο δράστης που είναι γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή

Το πρωί της Τετάρτης, στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί στην Άμφισσα η κηδεία της άτυχης 13χρονης που έπεσε νεκρή από πυρά ενός 34χρονου κρεοπώλη, το βράδυ της Δευτέρας....

Η αστυνομία βρίσκεται σε ύψιστη ετοιμότητα αφού ο θανάσιμος τραυματισμός της 13χρονης έχει ξεσηκώσει τους Ρομά της Αμφισσας και όπως αναφέρει το tvstar ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις.

Χθες, για περίπου μισή ώρα εξαγριωμένοι Ρομά συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Άμφισσας κρατώντας ξύλα και ρόπαλα με σκοπό να ζητήσουν παραδειγματική τιμωρία του 34χρονου φερόμενου δράστη.

Η μητέρα της 13χρονης τόνισε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι το παιδί της έπεσε νεκρό ενώ χόρευε προσθέτοντας «σκότωσε κι έφυγε. Είναι δολοφόνος».

«Θα καεί η Άμφισσα μετά την κηδεία της 13χρονης»

Θα καεί η Άμφισσα μετά την κηδεία της 13χρονης φέρονται χαρακτηριστικά να λένε οι Ρομά μιλώντας στο tvstar.gr, ενώ η αστυνομία έχει ήδη φυγαδεύσει τους συγγενείς του φερόμενου ως δράστη, φοβούμενοι το ενδεχόμενο βεντέτας. Άλλωστε, προχθές βράδυ οι Ρομά έσπασαν το κρεοπωλείο του φερόμενου ως δράστη και το αυτοκίνητό του.

Στον καταυλισμό, αλλά και σε ολόκληρη την πόλη υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο δράστης της δολοφονίας της 13χρονης Ιωάννας, επιχειρηματίας της περιοχής, ο οποίος εξαφανίστηκε και αναζητείται, φέρεται να πέρασε με το αυτοκίνητό του μέσα από τον καταυλισμό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατευθυνόταν προς τον στάβλο του και ότι έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητά παρόλο που βρισκόταν μέσα σε κατοικημένη περιοχή. Ακολούθησε ένταση ανάμεσα στους Ρομά και τον επιχειρηματία.

Ο καταζητούμενος πλέον άνδρας, έφυγε από τον καταυλισμό, και επέστρεψε μαζί με το όπλο του. Ο επιχειρηματίας φέρεται να άφησε το αυτοκίνητό του αρκετά μακριά και πυροβόλησε προς τον καταυλισμό.

Το άτυχο κορίτσι χτυπήθηκε στο κεφάλι και τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ένας ακόμη Ρομά τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι.








Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/simera-i-kideia-tis-13chronis-stin-amfissa-sygkentrosi-roma-me-xyla-kai-ropala-eikones/#ixzz5HcmwU2VL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου