Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2018

Ουρές χιλιομέτρων κάνουν τα απορριμματοφόρα έξω από τον ΧΥΤΑ – Για 9η ημέρα «πνίγεται» στα σκουπίδια η Αθήνα (εικόνες)




Παρέλαση από απορριμματοφόρα γίνεται έξω από τον ΧΥΤΑ Φυλής, ενώ την ίδια ώρα ο «εφιάλτης» των σκουπιδιών στους δρόμους της Αθήνας συνεχίζεται για 9η ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΧΥΤΑ της Φυλής υπολειτουργεί από την περασμένη Παρασκευή, καθώς το ρήγμα που έχει υποστεί, του έχει προκαλέσει τεράστια ζημιά σε βαθμό ...που αν κάτι δεν πάει καλά στις εργασίες αποκατάστασης, θα αναγκαστεί να κλείσει επ’ αόριστον.



Το αποτέλεσμα είναι να πραγματοποιείται μετ’ εμποδίων η αποκομιδή των απορριμμάτων σχεδόν σε όλους τους δήμους της Αττικής, καθώς ο ΧΥΤΑ, δεν δέχεται απορριμματοφόρα. Τα απορριμματοφόρα όλων των δήμων, αδειάζουν στον σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων του Σχιστού και στο εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στην Φυλή και από εκεί διοχετεύονται στον ΧΥΤΑ της Φυλής, με ειδικά φορτηγά όπου θάβονται με μεγάλη προσοχή.













Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/oyres-chiliometron-kanoyn-ta-aporrimmatofora-exo-apo-ton-chyta-gia-9i-imera-pnigetai-sta-skoypidia-i-athina-eikones/#ixzz5IxOfzLNS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου