Σάββατο, Ιουνίου 23, 2018

Τασάκια, σφουγγάρια, σάπια φρούτα για… φάγωμα (ΒΙΝΤΕΟ)





Τα γλυκά αυτού του σεφ μπορεί να φαίνονται αποκρουστικά, όμως είναι πεντανόστιμα. Τα αληθοφανή σχέδιά του τον έκαναν διάσημο σε όλον τον κόσμο.


Τι κοινό έχει ένα τασάκι με σβησμένα τσιγάρα, ένα σφουγγάρι και ένα σάπιο πορτοκάλι; Αν πέσουν όλα στα… θαυματουργά χέρια του σεφ Ben Churchill, είναι λαχταριστές λιχουδιές παρά την αποκρουστική, για πολλούς, εμφάνισή τους.

Και όμως! Όλα αυτά μπορούν να φαίνονται σαν βρώμικα αντικείμενα, όμως στην πραγματικότητα είναι πεντανόστιμα γλυκά. Όσοι τα δοκιμάζουν, μένουν έκπληκτοι, αφού δεν μπορούν να φανταστούν ότι παρά την εμφάνισή τους που είναι τόσο αληθοφανής, η γεύση τους εντυπωσιάζει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.



«Στην αρχή όταν είδα τα γλυκά, δεν ήθελα να τα δοκιμάσω! Η εικόνα τους είναι σιχαμερή, όμως όταν πήρα το θάρρος να τα δοκιμάσω, δεν το πίστευα πόσο ωραία γεύση είχαν! Αξίζει κανείς να τα δοκιμάσει και τελικά όλη αυτή η εμπειρία είναι πολύ αστεία. Είναι σαν παιχνίδι!», σχολιάζει η θαρραλέα πελάτισσα που παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς της, τελικά δοκίμασε τα γλυκά του 32χρονου Βρετανού σεφ και έμεινε άκρως ικανοποιημένη.

Ακολουθείστε τον στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, chefbenchurchill που μετρά χιλιάδες ακόλουθους και λάτρεις της ιδιαίτερης ζαχαροπλαστικής τεχνικής του.

Δείτε στο βίντεο τι υλικά χρησιμοποιεί και κάνει τα γλυκά του να φαίνονται τόσο αληθινά:
Πηγή βίντεο: BuzzFeed

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου