Κυριακή, Ιουνίου 24, 2018

Με... κουστωδία και Εμινέ έφτασε για να ψηφίσει ο Ερντογάν - Εκατοντάδες πολίτες περίμεναν τον "σουλτάνο" στο εκλογικό κέντρο





Με τα εγγόνια του ψήφισε ο Ερντογάν - Τον περίμεναν για να τον αποθεώσουν - Σε τρεις ώρες κλείνουν οι κάλπες
- Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς και εκφοβισμό πολιτών κάνουν ήδη την εμφάνισή τους - Καταγγελίες πως μέλη του κόμματος του Ερντογάν εκφοβίζουν πολίτες να ψηφίσουν το AKP - «Ας γίνει το καλύτερο για το λαό και τη χώρα» δήλωσε ο Μουχαρέμ Ιντζέ αφού ψήφισε - Παράπονα από Κιλιτσντάρογλου και μήνυμα στους δημοσίους υπαλλήλους να μην... υποκύψουν σε πιέσεις - Στις 17:00 κλείνουν οι κάλπες στην Τουρκία – Η πρώτη εκλογική μάχη αναμένεται να είναι θρίλερ

Οι κάλπες άνοιξαν από τις 08:00 και η Τουρκία ψηφίσει για την επόμενη μέρα της. ...
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ερντογάν θα είναι ξανά πρόεδρος. Αλλά αυτό δεν του φτάνει. Θέλει να βγει από τον πρώτο γύρο. Θέλει και να πάρει το κόμμα του την πλειοψηφία στη Βουλή για να μπορεί να γίνει αυτό που ονειρεύεται: ο απόλυτος κυρίαρχος.

Ο μεγάλος του αντίπαλος είναι ο Μουχαρέμ Ιντζέ, ο κεμαλιστής υποψήφιος της αντιπολίτευσης. Εκείνος που θέλει να τον αναγκάσει σε δεύτερο γύρο. Και να του στερήσει την πλειοψηφία στη Βουλή. Οι κάλπες στην Τουρκία κλείνουν στις 17:00. Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται τουλάχιστον δυο ώρες αργότερα. Σαφής εικόνα, όμως, θα αργήσει να υπάρξει.


Η εικόνα όπως την είχε φανταστεί ο "σουλτάνος". Κόσμος πολύς να τον περιμένει έξω από το εκλογικό κέντρο και να τον αποθεώνει μόλις η συνοδεία του έφτασε. Τη στιγμή που βγήκε από το αυτοκίνητο, ένας άνδρας που κρατούσε ένα κοριτσάκι στην αγκαλιά του πλησίασε τον πρόεδρο της Τουρκίας για να τον χαιρετίσει. Και φυσικά να δείξει πόσο καλός είναι ο Ερντογάν με τα παιδιά. Στα οποία, πριν φτάσει, οι άνθρωποί του μοίραζαν... δώρα!

Κι όταν μπήκε στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει, εκείνος είχε μαζί του δυο αγόρια που έριξαν την ψήφο του στην κάλπη. Η Εμινέ, έβαλε ένα κοριτσάκι να κάνει το ίδιο.

Ο Τούρκος πρόεδρος θα φύγει από την Κωνσταντινούπολη για την Άγκυρα, ώστε να δει τα αποτελέσματα από το προεδρικό παλάτι...


Τουρκία Εκλογές Live: Άνοιξαν οι κάλπες – Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις | Newsit.gr





Ε-ε-έφτασε!


Στο εκλογικό κέντρο στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης όπου ψηφίζει πάντα έφτασε στις 13:30 για να ψηφίσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Συνοδευόταν φυσικά από τη σύζυγό του Εμινέ και άνδρες της ασφάλειάς του!

Πολύς κόσμος περίμενε τον Τούρκο πρόεδρο για να τον δει και να τον χαιρετίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου