Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2018

«Βόμβες» Καμμένου: Κατήγγειλε σχέδιο εξαγοράς των βουλευτών του! Επέμεινε κατά της συμφωνίας για το Σκοπιανό




- Άστραψε και βρόντηξε ο Πάνος Καμμένος από τη Βουλή για το Σκοπιανό - Μίλησε για σχέδιο εξαγοράς και κατατρομοκράτησης των βουλευτών των ΑΝΕΛ - Ζήτησε παρέμβαση εισαγγελέα – Θα δώσουν τα κινητά τους οι βουλευτές για να ελεγχθεί αν έχουν λάβει απειλητικά sms ή e-mail - Αποκάλυψε ότι ζήτησε από τον πρωθυπουργό αν και όταν έρθει στη Βουλή η συμφωνία με την ΠΓΔΜ να ψηφιστεί από 180 βουλευτές - Χαρακτήρισε τη συμφωνία προσχέδιο και εμφανίστηκε βέβαιος ότι… δεν θα περάσει από τα Σκόπια


Καταγγελίες για σχέδιο εξαγοράς και τρομοκράτησης βουλευτών των ΑΝΕΛ έκανε ο Πάνος Καμμένος από τη Βουλή, μετά την κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματός και της Εκτελεστικής Γραμματείας. Μάλιστα, ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα για τις απειλές και τις πιέσεις που, όπως, είπε, δέχονται βουλευτές και στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από «νεοφασίστες και μέλη εγκληματικών οργανώσεων».

Ο υπουργός Άμυνας ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης και όπως είπε είναι στη διάθεση του εισαγγελέα τα κινητά των βουλευτών και των στελεχών των ΑΝΕΛ ώστε αν ελεγχθούν τα απειλητικά sms και e-mail. Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου, όπως είπε, προκειμένου να βρεθεί το κέντρο που έχει οργανώσει την τρομοκράτηση αυτή.
Καμμένος για Σκοπιανό: Θα κάνουμε τα πάντα για να μην περάσει η συμφωνία

Εξάλλου, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι έχει ζητήσει από τον πρωθυπουργό η έγκριση της συμφωνίας με την πΓΔΜ, εάν και όταν έρθει στη Βουλή, να γίνει με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών.

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε και για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ για την αλλαγή του ονόματος. Αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αν ποτέ φτάσει η συμφωνία στη Βουλή, να ψηφιστεί από 180 βουλευτές.

Οι ΑΝΕΛ, είπε, θα κάνουμε οτιδήποτε για μην κυρωθεί η συμφωνία. Τη χαρακτήρισε μάλιστα προσχέδιο, το οποίο, όπως είπε, δεν θα περάσει από τα Σκόπια και άρα δεν θα φτάσει στην ελληνική Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου