Πέμπτη, Ιουνίου 21, 2018

Σε κλινική η Χέδερ Λοκλίαρ – Ψυχολογική κατάρρευση για την ηθοποιό

Αποτέλεσμα εικόνας για Σε κλινική η Χέδερ Λοκλίαρ – Ψυχολογική κατάρρευση για την ηθοποιό

Η Χέδερ Λοκλίαρ πήγε να πνίξει τη μητέρα της και να αυτοκτονήσει

Από τη στιγμή που τέλειωσε το Melrose Place πάλευε να βρει τη θέση της στον χώρο της τηλεόρασης και του σινεμά. Αναλώθηκε σε κακές παραγωγές και η δόξα που κάποτε τη συνόδευε χάθηκε. Η Χέδερ Λοκλίαρ φαίνεται πως δεν το άντεξε αυτό και σε συνδυασμό με προσωπικές καταστάσεις, η ψυχολογία της έφτασε στο έσχατο σημείο της....

Όλα αυτά την οδήγησαν στην εξάρτηση από τις ουσίες και στην κατάρρευση. Έτσι, την περασμένη Κυριακή υπήρξε ενημέρωση από συγγενικό της πρόσωπο που ήταν στο σπίτι της στο Oaks στην Καλιφόρνια, ότι χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη. Οι υπεύθυνοι της κλινικής έφτασαν άμεσα στο σπίτι της Λοκλίαρ και την οδήγησαν στον ειδικό χώρο.
Από την Κυριακή το βράδυ η Χέδερ Λοκλίαρ περνάει από τεστ αξιολόγησης και από ψυχοθεραπείες με σκοπό να βγει έστω και λίγο από το τέλμα που έχει περιέλθει. Όπως αναφέρει το TMZ, η 56χρονη ηθοποιός ούρλιαζε για πολλή ώρα και απειλούσε τους γονείς της ότι θα αυτοτραυματιστεί.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται λίγους μήνες μετά τη σύλληψη της για επίθεση σε αστυνομικό.

Η Χέδερ Λοκλίαρ πήγε να πνίξει τη μητέρα της και να αυτοκτονήσει
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η ηθοποιός Χέδερ Λοκλίαρ που έγινε διάσημη από το ρόλο της στη σειρά «Melrose Place». Αφού απείλησε να αυτοκτονήσει την περασμένη Κυριακή, νωρίτερα προσπάθησε να στραγγαλίσει τη μητέρα της που προσπάθησε να τη βοηθήσει.

Αφορμή για την κατάρρευσή της διάσημης ηθοποιού φέρεται να είναι ο καβγάς που είχε με τον αρραβωνιαστικό της Κρις Χέισερ επειδή υποπτευόταν ότι την απατά.



Σύμφωνα με το RadarOnline.com η Λοκλίαρ ήταν σε έξαλλη κατάσταση όλο το Σαββατοκύριακο με αποκορύφωμα την επίθεση στους γονείς της όταν αυτοί προσπάθησαν να την ηρεμήσουν.

Η μητέρα της ηθοποιού τότε κάλεσε την αστυνομία. Στο ηχητικό ακούγεται, μάλιστα, να ενημερώνει τους αστυνομικούς ότι η κόρη της ψάχνει ένα όπλο για να αυτοκτονήσει. Μετά την παρέμβαση των αστυνομικών η 56χρονη Λοκλίαρ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για ψυχιατρική παρακολούθηση.

Να σημειωθεί ότι τον Φεβρουάριο η Λοκλίαρ είχε κατηγορηθεί ότι είχε χτυπήσει τον 56χρονο αρραβωνιαστικό της στο σπίτι τους με αποτέλεσμα τότε να συλληφθεί αν και τελικά οι κατηγορίες σε βάρος της αποσύρθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου