Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2018

Προσκλητήριο Κουίκ σε Αντώναρο για ένταξη στους ΑΝΕΛ





Ή για συνεργασία

Τις πόρτες των Ανεξάρτητων Ελλήνων άνοιξε ο Τέρενς Κουίκ στον Ευάγγελο Αντώναρο αλλά και την Κατερίνα Παπακώστα, σχολιάζοντας τη δημόσια παρουσία των δύο διαγραφέντων από τη ΝΔ στελεχών....

Τόσο ο πρώην υπουργός, που αντιπαρατίθεται ανοιχτά τον τελευταίο καιρό με την ηγεσία του πρώην -πια- κόμματός του, όσο και η ανεξάρτητη βουλευτίνα έχουν κερδίσει την εκτίμηση του υφυπουργού Εξωτερικών, ο οποίος μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 έδωσε το «πράσινο φως» και στους δύο.

«Ο κ. Αντώναρος κάνει πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις. Κινείται σε ένα δρόμο καλό αν και πολύ πιο ανοιχτό σε σχέση με τη συμφωνία. Από κει και πέρα είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εγώ ενδεχομένως αύριο μεθαύριο να τον δω και να συζητήσω μαζί του», είπε συγκεκριμένα.

Στο ερώτημα ειδικότερα εάν θα μπορούσαν οι ΑΝΕΛ να συναντηθούν μαζί του και πολιτικά, είπε: «Θα το θελα πάρα πολύ, γιατί όχι, καλοδεχούμενος στους ΑΝΕΛ ή συνεργαζόμενος. Μην αποκλείεται ποτέ τι μπορεί να γίνει στο χώρο της πολιτικής. Εκτιμώ και την κυρία Παπακώστα στο πως αντέδρασε και συμπεριφέρθηκε».

«Ο Πάνος Καμμένος δεν πρόκειται να ρίξει την κυβέρνηση και το έχει πει ότι θα πάει μέχρι τέλους με τον Τσίπρα και ο Τσίπρας έχει πει ότι ο Καμμένος δεν είναι Σαμαράς», δήλωσε επίσης ο Τ. Κουίκ, ο οποίος χαρακτήρισε τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά πατριώτη, αλλά τόνισε ότι ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό του Πάνου Καμμένου.




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/prosklitirio-koyik-se-antonaro-gia-entaxi-stoys-anel/#ixzz5IxNLsBs5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου