Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2018

Πώς θα «ξεπλύνετε» προπηλακισμούς χωρίς να σας το «χρεώσουν»





Μαθήματα από τον έναν και μοναδικό

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ως γνήσιο αγνό «τέκνο» των social media δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις αποδοκιμασίες που δέχθηκαν οι Σταύρος Κοντονής και Θεοδώρα Τζάκρη στα Γιαννιτσά.....

Και τι μας είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας; Ότι πριν μερικά χρόνια «έβαζαν (σ.σ. από τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς) μέλη του κόμματός τους να μας τα κάνουν αυτά και χαίρονταν» και ότι «τώρα ο λαός αυθόρμητα, όπου πάνε τους κυνηγάει».

Εν ολίγοις, δηλαδή, ισχυρίζεται ότι αντίστοιχες αποδοκιμασίες πριν το 2015 ήταν οργανωμένες από τον ΣΥΡΙΖΑ και άρα όχι αυθόρμητες, υπονοώντας ότι τώρα οι αποδοκιμασίες κατά της κυβέρνησης Τσίπρα δεν είναι καθοδηγούμενες και άρα δικαιολογημένες.

Φυσικά, όλα αυτά καλύπτονται από τον «μανδύα» των γνωστών ρητορικών του παιχνιδιών, από τα οποία απουσιάζουν πάντα τα τεκμήρια.

Βέβαια, ολοκληρώνοντας το αβάσιμο σκεπτικό του, δεν παραλείπει να αναφέρει ότι παραμένει κατά των προπηλακισμών, προκειμένου να δείχνει ότι είναι «political correct», ώστε να μην «χρεωθεί» ότι κλείνει το «μάτι» σε τέτοιου είδους αντιδράσεις.

Κάπως έτσι πρέπει να εξηγείται και το γεγονός ότι παρά το ότι είναι «αντίθετος» στους προπηλακισμούς, δεν έχασε την ευκαιρία να κοινοποιήσει κάθε παρόμοιο περιστατικό στον λογαριασμό του στο Twitter.

Αυτά από τον «βασιλιά των fake news»

Το σχετικό tweet:



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/pos-tha-xeplynete-propilakismoys-choris-na-sas-to-chreosoyn/#ixzz5Itql7xba

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου