Παρασκευή, Ιουνίου 22, 2018

Η αμήχανη στιγμή όταν λαμβάνεις το προσκλητήριο γάμου της πρώην σου -Η επική αντίδραση ενός άντρα



ΕΓΙΝΕ VIRAL (BINTEO)

Ο εφιάλτης κάθε χωρισμένου είναι να συναντήσει τον/την πρώην του χωρίς να το περιμένει. Και ειδικά αν δεν τον έχει ακόμα ξεπεράσει.

Τι γίνεται όμως όταν ο πρώην σου στέλνει το προσκλητήριο του γάμου; Οπως λέει και ένα παλιό τραγούδι «το προσκλητήριο μου έπεσε από τα χέρια. Οχι, δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν»...

Στην περίπτωση όμως του Thomas Hoefener, τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά. Η πρώην κοπέλα του, Hayley Stamper, τον κάλεσε στον γάμο της και του έστειλε το περιβόητο προσκλητήριο γάμου.

Αλλά κάτι τέτοιο έγινε καθώς το πρώην ζευγάρι κράτησε φιλικές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους που έγινε πριν από 5 χρόνια.

Η Hayley Stamper γνώρισε τον Austin λίγο καιρό αργότερα και είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε.



Δείτε το αγαπημένο ζευγάρι στην παρακάτω φωτογραφία:





Η Hayley Stamper ζήτησε από τους καλεσμένους του γάμου να απαντήσουν αν θα παρευρισκόντουσαν στην τελετή με μια κάρτα που τους ζητούσε να γράψουν ένα τραγούδι που θα ήθελαν να χορέψουν μαζί της.


Λίγο ιδιαίτερο αυτό... και μάλλον η νύφη δεν σκέφτηκε ότι θα έπρεπε να απαντήσει στην κάρτα και ο πρώην της.

Ετσι ο πρώην της, Thomas Hoefener, όχι μόνο της απάντησε θετικά, ότι δηλαδή θα πάει στον γάμο της, αλλά η απάντησή του σχετικά με το τραγούδι που θα ήθελε να χορέψει μαζί της ήταν απρόβλεπτη!

Της έγραψε ότι θα ήθελε να χορέψουν το τραγούδι «I Loved Her First», του Heartland.


Ο Thomas Hoefener δημοσίευσε την απάντησή του στο twitter, αλλά δεν περίμενε ότι αυτό θα γινόταν viral.

Τη θεώρησε χιουμοριστική, αλλά οι χρήστες του twitter είχαν άλλη γνώμη. Αρχισαν να του κάνουν πλάκα και κάποιοι «έκραζαν» την νύφη που τον κάλεσε στον γάμο της.

Μετά από εκατοντάδες σχόλια άλλων χρηστών, ο Τhomas διέγραψε τo tweet του και μάλιστα η νύφη αναγκάστηκε να απολογηθεί επειδή τον κάλεσε στο γάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου