Δευτέρα, Ιουνίου 18, 2018

Η άβολη στιγμή που στον ΣΚΑΪ παλεύουν να «μπαλώσουν» τα fake news του Άδωνη




Ο άνθρωπος είναι εγγύηση, τι να λέμε τώρα

Ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο «βασιλιάς των fake news» είναι γνωστό τοις πάσι. Ότι θα έφερνε σε δύσκολη θέση όμως παρουσιαστή του ΣΚΑΪ με αυτά τα fake news του, είναι κομματάκι άβολο, ειδικά όταν από τον σταθμό δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν τον μόνιμο καλεσμένο τους....

Την ώρα λοιπόν που Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ βρίσκονταν στις Πρέσπες, προκειμένου να υπογραφεί η συμφωνία για το Σκοπιανό, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχολίαζε σε ζωντανή σύνδεση από το στούντιο του ΣΚΑΪ, τα όσα διαδραματίζονταν.

Όταν λοιπόν μεταδόθηκε η είδηση πως στην τέντα που είχε φτιαχτεί προκειμένου να υπογραφεί η συμφωνία, ακούστηκε το «Happy Birthday» στον διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, ο Άδωνις Γεωργιάδης υστερίαζε λέγοντας «ο κύριος Κοτζιάς με τον κύριο Τσίπρα τραγουδούσαν το happy birthday στον Νίμιτς», με τον Τάκη Χατζή να προσπαθεί να τον διακόψει, επαναλαμβάνοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήταν παρών στο σκηνικό.

Επί ματαίω όμως, καθώς ο Άδωνις είχε ήδη σχηματίσει γνώμη, και επειδή η πραγματικότητα δεν συμφωνούσε με αυτή… τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.

Αεροπλανική φάπα στο Σπυράδωνη από τις 😂😂 Πόσο ρόμπα;
0:32
9,437 views

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/i-avoli-stigmi-poy-ston-skai-paleyoyn-na-mpalosoyn-ta-fake-news-toy-adoni/#ixzz5ImZMMeUW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου