Τετάρτη, Ιουνίου 13, 2018

#Survivorgr spoiler: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της 48ωρης ψηφοφορίας






Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη 48ωρη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού για τον πιο αγαπημένο παίκτη του φετινού Survivor. Η τελική κατάταξη πρόκειται να παίξει καθοριστικό ρόλο, καθώς θα κρίνει τη σειρά με την οποία θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις....


Οι πρώτες πληροφορίες έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις οποίες στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται η Βιργινία Δικαιούλια, ο Χάρης Γιακουμάτος, ενώ έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι προηγείται η Ροδάνθη Καπαρού, ενώ ο Νικόλας Αγόρου βρίσκεται χαμηλά στην προτίμηση του κόσμου.

Στην πέμπτη θέση λέγεται πως βρίσκεται ο Γιάννης Τσίλης, στην τέταρτη η Εύη Σαλταφερίδου, που αν και μπήκε αργότερα στο παιχνίδι κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Στις τρεις πρώτες θέσεις βρίσκονται παίκτες, που έχουν τις καλύτερες επιδόσεις στα αγωνίσματα και αποτελούν μεγάλα φαβορί από τις αρχές του Survivor. Έτσι, λοιπόν, η Μελίνα Μεταξά βρίσκεται στην τρίτη θέση, ενώ ο Ηλίας Γκότσης στη δεύτερη.

Την πρωτιά φαίνεται πως κέρδισε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους και μέχρι το τέλος κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα.

Βέβαια, η Ολυμπιονίκης έχει συλλέξει και τα περισσότερα σύμβολα στα ειδικά αγωνίσματα που αγωνίζονται όλοι οι παίκτες, κάτι που εξασφαλίζει μία θέση στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου