Παρασκευή, Ιουνίου 01, 2018

Τίτλοι τέλους για Ανανιάδη – Γαζή; Δείτε τι αποκάλυψε ο ηθοποιός (video)




Ο Άνθιμος Ανανιάδης αποκάλυψε on camera αν τελικά έχει χωρίσει με τη σύντροφό του, Μαρία Νεφέλη Γαζή.

Το ζευγάρι απέκτησε πριν λίγο καιρό το πρώτο του παιδί και έχουν «φουντώσει» οι φήμες χωρισμού. Τι δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός;...

«Οι στιγμές με το μωρό είναι ιδιαίτερες, είναι όλες σημαντικές. Είμαστε κοντά, αλλά είμαστε και λίγο μακριά, είμαστε δεμένοι και ζούμε πολύ όμορφα. Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί. Δεν μπορώ να πω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, είμαστε δυο άνθρωποι που υπεραγαπάμε ο ένας τον άλλον και το γεγονός ότι έχει βρεθεί μια ανεπανάληπτη ψυχή που είναι ο γιος μας, οποιαδήποτε ασυμφωνία χαρακτήρων ή δυσκολίες στη γέννα τις οποίες περνάει οποιαδήποτε γυναίκα, οφείλουμε να έχουμε σεβασμό.

Δεν μέναμε πριν μαζί, έμενε με τους γονείς της. Ήταν επιλογή της για να είναι κοντά στη μητέρα της, να έχει τη βοήθεια την οποία χρειάζεται και να είμαι εγώ κοντά όποτε μπορώ γιατί ήμουν 15 ώρες στο Dancing.

Είναι κάτι πολύ μικρό και κάτι πολύ προσωπικό και οφείλω να σεβαστώ την ίδια, γιατί περνάει μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή και οφείλουμε να εστιάσουμε στα όμορφα της υπόθεσης. Ήμασταν μαζί πριν από λίγο», δήλωσε στην κάμερα του Happy Day.



.







Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/lifestyle/titloi-teloys-gia-ananiadi-gazi-deite-ti-apokalypse-o-ithopoios/#ixzz5H6jpbQe7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου