Πέμπτη, Ιουνίου 21, 2018

Πύργος: Η στιγμή που κεραυνός σκάει σαν βόμβα σε μπαλκόνι σπιτιού – Οι ζημιές που άφησε πίσω [vids]






Η βροχή συνεχίζεται και ο ένοικος του σπιτιού τραβάει βίντεο στο μπαλκόνι. Ο κεραυνός πέφτει και προκαλεί πανικό. Οι εικόνες από τον Πύργο κάνουν το γύρο του διαδικτύου...

Με δύο βίντεο που ανέβασε στη σελίδα του «Ηλεία – Καιρός», ο Θοδωρής Κονδύλης δείχνει πόσο επικίνδυνοι είναι οι κεραυνοί και πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας, ακόμα και στο μπαλκόνι του σπιτιού μας. Στην προκειμένη περίπτωση ο ένοικος έχει ανοίξει το παράθυρο και τραβάει βίντεο, με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο κεραυνός πέφτει πολύ κοντά στο σπίτι και αφήνει πίσω του καταστροφές που φαίνονται λίγο αργότερα. Δείτε στο πρώτο βίντεο, τη στιγμή που ο κεραυνός πέφτει και στο δεύτερο τις ζημιές στο σπίτι





Δεκάδες κεραυνοί από καταιγίδα στο Ναύπλιο

Δεκάδες ήταν οι ηλεκτρικές εκκενώσεις που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της μεσημεριανής καταιγίδας στην πόλη του Ναυπλίου. Δείτε παρακάτω σε βίντεο με τους κεραυνούς που καταγράφηκαν στην κάμερα.
Στο Ηλιόκαστρο Ερμιόνης στην Αργολίδα ένας κεραυνός που έπεσε κατά τη διάρκεια της καταιγίδας του Σαββάτου χτύπησε το σπίτι μιας τετραμελούς οικογένειας με δύο μικρά παιδιά προξενώντας ζημιές.
Τα μέλη της έπαθαν σοκ όταν κεραυνοβολήθηκε το σπίτι τους, το οποίο κουνήθηκε συθέμελα, σαν να έπεσε βόμβα, και μάλιστα υπέστησαν ζημιές η στέγη και ολόκληρη η ηλεκτρική εγκατάσταση του ακινήτου, ενώ κατέρρευσε ακόμη και η καπνοδόχος.
Μετά το σοκ, το ζευγάρι αναζήτησε τα αίτια που το σπίτι τους τράβηξε τον κεραυνό και διαπίστωσε ότι στην ευρύτερη περιοχή δεν υπάρχει ούτε ένα αλεξικέραυνο! Μάλιστα, προτίθενται να αναζητήσουν ευθύνες καταθέτοντας αγωγή κατά παντός υπευθύνου.
Πηγή: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου