Τρίτη, Ιουλίου 17, 2018

Ανατριχιαστικά τα νέα στοιχεία για το αποτρόπαιο έγκλημα στην Άρτα – Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.




Ένα αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο χωριό Άγιος Σπυρίδωνας στον Κάμπο της Άρτας, όπου 32χρονος πακιστανός εργάτης εντοπίστηκε κατακρεουργημένος μέσα σε μια «λίμνη» αίματος....


Ο άτυχος Πακιστανός που εργαζόταν σε επιχείρηση με ακτινίδια στον Κάμπο της Άρτας βρέθηκε δολοφονημένος και ακρωτηριασμένος σε αποθήκη, στον χώρο του συσκευαστηρίου των ακτινιδίων.

Τα δύο κάτω άκρα του Πακιστανού αναζητούν οι αστυνομικοί, ενώ οι έρευνες στρέφονται στο περιβάλλον του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή τα θανατηφόρα τραύματα ήταν στο κεφάλι απο αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, ενώ ο 32χρονος φέρει και ένα μεγάλο μεταθανάτιο τραύμα από τσεκούρι στην κοιλιά.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την ανεξήγητης αγριότητας δολοφονία εκτιμούν ότι το κίνητρο ήταν κάτι περισσότερο από τη ληστεία, αν και δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη εάν και τι έχει κλαπεί.

Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροτομή και ήδη ανακρίνονται ομοεθνείς του θύματος που είχαν φιλικές ή εργασιακές σχέσεις μαζί του.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/anatrichiastika-ta-nea-stoicheia-gia-to-apotropaio-egklima-stin-arta-ti-psachnei-i-el-as/#ixzz5LVC6xzAr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου