Πέμπτη, Ιουλίου 19, 2018

Στα Δικαστήρια της Ευελπίδων η Βίκυ Σταμάτη...



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Ενώπιον της δικαιοσύνης βρίσκεται σήμερα η Βίκυ Σταμάτη, η οποία είναι και πάλι κατηγορούμενη για σκέλος της υπόθεσης με τις...
«χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών. Η σύζυγος του πρώην υπουργού μετέβη στα δικαστήρια μόνη της, χωρίς συνοδεία δικηγόρου, και κατευθύνθηκε άμεσα προς την αίθουσα στην Ευελπίδων.



Η απολογία της κ. Σταμάτη έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά την αντίστοιχη του συζύγου της, για την υπόθεση με το ποσό των περίπου 700 χιλιάδων ελβετικών φράγκων, που φέρεται να επενδύθηκε σε ασφαλιστήριο ζωής.



Σύμφωνα με την κατηγορία, το επίμαχο ποσό εισπράχθηκε από τον Άκη Τσοχατζόπουλο ως μέρος της «μίζας» για να προχωρήσουν οι συμβάσεις των υποβρυχίων και των TOR M1.



Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με όρους, αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση επιμένοντας πως η σύζυγος του δεν έχει καμία σχέση με τις πράξεις που της αποδίδονται. Μάλιστα, ο πρώην υπουργός φέρεται να απέδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο στον επίσης κατηγορούμενο εξάδελφο του Νίκο Ζήγρα.



Σύμφωνα με πληροφορίες, την ίδια υπερασπιστική γραμμή αναμένεται να κρατήσει και η Βίκυ Σταμάτη δηλώνοντας άγνοια για το περίφημο συμβόλαιο. Ωστόσο, ο Νίκος Ζήγρας, ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος με όρους, στην απολογία του εμφανίζεται να κατονόμασε ως κομβικά πρόσωπα της υπόθεσης τον πρώην υπουργό και τη σύζυγο του Βίκυ Σταμάτη...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου