Δευτέρα, Ιουλίου 23, 2018

«Πολιτικά εγκληματική η συμπεριφορά Κοτζιά»...



Για «αλαζονεία και έπαρση» κατηγόρησε τον Νίκο Κοτζιά ο Βασίλης Κικίλιας χαρακτηρίζοντας «πολιτικά εγκληματική» τη συμπεριφορά του που, όπως τόνισε, εκ του...
αποτελέσματος έχει στοιχίσει στη χώρα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ επεσήμανε πως «τη στιγμή που οι ΗΠΑ δια του Προέδρου τους έχουν βρει μία νόρμα συνεργασίας με τη Ρωσία, η Ελλάδα αποφασίζει με τη ρητορική του υπουργού Εξωτερικών να δημιουργήσει μια εκρηκτική σχέση με τη Ρωσία». Ο κ. Κικίλιας τόνισε πως η κυβέρνηση άνοιξε όλα τα θέματα και σε κανένα δεν υπάρχει λύση υπέρ των συμφερόντων μας ενώ αντιθέτως, δημιουργούνται, όπως είπε, μόνιμα αντεγκλήσεις, εστίες έντασης και η χώρα απομειώνει την κυριαρχία της.

«Το Σκοπιανό έχει γυρίσει εντελώς εναντίον μας με τον τρόπο που πολιτεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αποτελέσματα που ενδεχομένως είναι μη αναστρέψιμα. Στο Αλβανικό, οι Τσάμηδες εγείρουν αξιώσεις, στην ΑΟΖ υπάρχει θέμα με τα Διαπόντια Νησιά. Ο κ. Κοτζιάς ειρωνεύεται τους πολιτικούς του αντιπάλους, αλλά απαντήσεις δεν δίνει για τα τετελεσμένα που θα δημιουργηθούν για την ΑΟΖ μας στο Καστελλόριζο και την κυπριακή ΑΟΖ » είπε ο κ. Κικίλιας.

Για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν έγκλειστοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «δια του κ. Τζανακόπουλου και του υπουργείου Εξωτερικών υποβάθμισε το θέμα, χάθηκε πολύτιμος χρόνος και εδραιώθηκε μια κατάσταση. Η Τουρκία παίζει το παιχνίδι της και εμείς είμαστε σε ρόλο παρακολουθητή και ευχόμαστε για ένα καλό αποτέλεσμα. Ο ρόλος της κυβέρνησης δεν είναι να εύχεται, είναι να προσφέρει λύσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την οικονομία ο κ. Κικίλιας είπε πως ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν βάλει την υπογραφή τους στην περικοπή των συντάξεων, στη μείωση του αφορολόγητου και σε 5,2 δισ. μέτρα που θα εφαρμοστούν από 1/1/2019. «Τα ψέματα οδήγησαν τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο στην εξουσία. Και μετά από 3,5 χρόνια λαίλαπα για την κοινωνία, έτσι και οι υποσχέσεις που δίνουν για τη μη μείωση των συντάξεων -ενώ έχουν βάλει τις υπογραφές τους- είναι μια πολιτική υποκρισία. Είναι ανέντιμο γιατί τους δόθηκε η ευκαιρία να τα πάρουν πίσω ψηφίζοντας την τροπολογία της ΝΔ και δεν το έκαναν. Όταν σταματήσει η φορολογία να αυξάνεται και επιτρέψουμε επιτέλους να γίνουν επενδύσεις και το παραγωγικό μοντέλο πάψει να είναι κρατικιστικό, τότε θα έχουμε και περισσότερες εισφορές και πιο πολλές ποιοτικές θέσεις εργασίας για τους Έλληνες. Με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο δρόμος είναι αυτός: της κατήφειας, της μιζέριας και της υπερφορολόγησης» δήλωσε ο κ. Κικίλιας...

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου