Δευτέρα, Ιουλίου 23, 2018

Ενοχος κι αυτός που αποκρύπτει το έγκλημα (Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή)



Ένοχος δεν είναι μόνο εκείνος που διαπράττει το έγκλημα.

Ένοχος είναι και εκείνος που το αποκρύπτει.

Εκείνος που το κουκουλώνει, εκείνος που βοηθάει να μην αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Όταν μάλιστα το έγκλημα αυτό έχει να κάνει με Εθνικά θέματα, τότε εκείνος που συγκαλύπτει, γίνεται ένα με τον Εθνοπροδότη...



Ε, λοιπόν, αυτό είναι το ασυγχώρητο λάθος της Νέας Δημοκρατίας, του Αντώνη Σαμαρά και του Κυριάκου Μητσοτάκη, που τη καθιστά συνυπεύθυνη και συνένοχη.


Στις δύο Εθνικές προδοσίες, τόσο σε αυτή των μνημονίων, όσο και στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, η Νέα Δημοκρατία, η πάλαι ποτέ μεγάλη Εθνική παράταξη της κεντροδεξιάς, συντάχθηκε με τους εγκληματίες και όχι με το Εθνικό συμφέρον.

Η Νέα Δημοκρατία του αείμνηστου Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά και του Κώστα Καραμανλή, η πολιτική δύναμη που την εμπιστεύθηκε ο ελληνικός λαός την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, αλλά και που πάντοτε αποτελούσε την εγγυήτρια πολιτική δύναμη, είναι πλέον με αυτούς που ζημιώνουν την Ελλάδα.

Και αν την περίοδο 2010-2015 ο Αντώνης Σαμαράς, κάλυψε το έγκλημα της διόγκωσης των στατιστικών στοιχείων από τους απατεώνες του ΠΑΣΟΚ, που μας οδήγησαν στα μνημόνια, σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έρχεται να καλύψει τους απατεώνες του νέου ΠΑΣΟΚ, τη συμμορία του Αλέξη Τσίπρα, που ξεπουλάει τη Μακεδονία.


Για να καταλάβουμε, λοιπόν.

Μας ζητάτε σήμερα και μετά απ΄όσα έγιναν, να στηρίξουμε, τί;

Αυτούς που καλύπτουν τους προδότες;


Λάθος πόρτα χτυπήσατε και θα το καταλάβετε καλά αυτό στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν.


Υπομονή.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου