Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2018

«Κυβέρνηση που εμπαίζει την κοινωνία»...




Ερώτηση προς τους υπουργούς 'Αμυνας και Οικονομικών, για το θέμα της αναστολής της αύξησης του ΦΠΑ στα...

νησιά του Αιγαίου και των ισοδυνάμων που συνοδεύουν το μέτρο, καταθέτει ο τομεάρχης 'Αμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, κατηγορώντας την κυβέρνηση για τον εμπαιγμό της ελληνικής κοινωνίας.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του "Εψιλον", ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε τους δύο υπουργούς ότι για να ανασταλεί η αύξηση του ΦΠΑ μείωσαν τις δαπάνες των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Ο κ. Τσακαλώτος είχε έτοιμο το ισοδύναμο, άρα είχε συνεννοηθεί με τον κ. Καμμένο να περικοπούν η φαρμακευτική δαπάνη, οι δαπάνες της υγειονομικής περίθαλψης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και το κονδύλι για τη συντήρηση των αεροσκαφών μας. Το ισοδύναμο της κυβέρνησης ήταν να τσακιστούν οι στρατιωτικοί. Η κυβέρνηση επιλέγει μόνιμα να διχάζει τους πολίτες και να στρέφει μία κοινωνική ομάδα έναντι μιας άλλης. Είναι πρόστυχη πολιτική να κλείνεις το μάτι στον έναν και να τιμωρείς τον άλλον. Αυτό κάνουν 3,5 χρόνια τώρα» ανέφερε ο κ. Κικίλιας.

Γενικεύοντας την επίθεση κατά της κυβέρνησης ανέφερε: «Δεν υπάρχει σχέδιο, δεν υπάρχει στρατηγική, αυτή η κυβέρνηση σαπίζει βουλιάζοντας μαζί της και τη χώρα. Στην οικονομία, στην καθημερινότητα του πολίτη, στα εθνικά θέματα. Αποτελεί πλέον κίνδυνο για τη χώρα ο τρόπος που πολιτεύονται ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο και δημιουργεί παρενέργειες που δυστυχώς μπορεί να μην είναι αναστρέψιμες».

Αναφερόμενος στα σενάρια εκλογών, σημείωσε: «Ο κ. Σκουρλέτης έλεγε στη Βουλή ότι δεν πρέπει να γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές με τις ευρωεκλογές. Το Μαξίμου τον έσυρε σε άλλο δρόμο με την τροπολογία των 16 βουλευτών για να γίνουν μαζί το Μάιο. Σε πανικό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθεί να κρύψει τα ψέματά της και ψάχνει να βρει την καλύτερη για εκείνη ημερομηνία εκλογών για να αποφύγει μία συντριβή»...

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου