Σάββατο, Ιουλίου 21, 2018

«Δεν τίθεται θέμα ανταλλαγής του ΦΠΑ στα νησιά με το προσφυγικό», ξεκαθαρίζει η Μέρκελ






Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Παρασκευή η Άγκελα Μέρκελ
Η γερμανίδα καγκελάριος σημείωσε ότι δεν μίλησε με τον έλληνα πρωθυπουργό πριν την ανακοίνωση του μέτρου για τον ΦΠΑ στα ελληνικά νησιά
«Πρέπει να συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο», το μήνυμά της για τον έλληνα πρωθυπουργό...


Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Παρασκευή η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο «πάγωμα» του ΦΠΑ στα ελληνικά νησιά και στη συμφωνία για το προσφυγικό με την Ελλάδα.

Αναλυτικότερα, η γερμανίδα καγκελάριος σημείωσε ότι δεν μίλησε με τον έλληνα πρωθυπουργό πριν την ανακοίνωση του σχετικού μέτρου.

«Πρέπει να συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο» είπε η κ. Μέρκελ αναφερόμενη στη μεταμνημονιακή εποπτεία.

Η κ. Μέρκελ σημείωσε επίσης πως το «πρόγραμμα της Ελλάδας ολοκληρώνεται αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η Ελλάδα δεν έχει περάσει από ένα σημαντικό πρόγραμμα».

Σημείωσε επίσης πως μίλησε με τον κ. Τσίπρα και όντως τον Αύγουστο η ημερομηνία λήξης του προγράμματος είναι μία σημαντική ημερομηνία αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τελειώνουν όλα εδώ.

Παράλληλα, χαρακτήρισε κρίσιμης σημασίας τις σχέσεις Γερμανίας-ΗΠΑ και επεσήμανε πως η ΕΕ δεν μπορεί να εξαρτάται από τις ΗΠΑ.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/kosmos/den-tithetai-thema-antallagis-toy-fpa-me-to-prosfygiko-xekatharizei-i-merkel/#ixzz5Lo29hAms

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου