Τρίτη, Ιουλίου 17, 2018

«Ανακωχή» Σταθάκη – Μπακογιάννη – Θεοδωράκη για χάρη του δήμου Χανίων





Ενωτική κίνηση

Τις πολιτικές τους διαφορές στην άκρη έβαλαν Γιώργος Σταθάκης, Ντόρα Μπακογιάννη και Σταύρος Θεοδωράκης για χάρη του δήμου Χανίων, ο οποίος παρουσίασε το λεύκωμα «Χανιά, Ταξίδι στο Όνειρο», των εκδόσεων «Μίλητος» που παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας στον πολιτιστικό χώρο του θεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης»...

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο επικεφαλής του Ποταμιού και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησαν για το βιβλίο.

«Σήμερα είναι μια ευκαιρία να προβάλει ο καθένας την οπτική του για την πόλη. Τα Χανιά προβάλλονται ως ένας μοναδικός τόπος μέσα και από αυτό το λεύκωμα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σταθάκης.

«Η μεγάλη δύναμη της χώρας, των Χανίων και της Κρήτης είναι ο τουρισμός και ο πολιτισμός. Και αυτό το λεύκωμα προβάλλει τις ομορφιές του τόπου», τόνισε κατά την παρουσίαση ο κ Θεοδωράκης.

Από την πλευρά της η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτήρισε το λεύκωμα μοναδικό σε φωτογραφίες και ατμόσφαιρα. «Είναι πραγματικά ένα διαβατήριο για τα Χανιά» επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Πηγή – Φωτογραφία: cretalive



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/anakochi-stathaki-mpakogianni-theodoraki-gia-chari-toy-dimoy-chanion/#ixzz5LUtX4BoM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου