Τρίτη, Ιουλίου 17, 2018

Καταρρέουν τα ποσοστά του Άδωνι που δύσκολα θα επανεκλεγεί - Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις








Η εμπλοκή του Άδωνι Γεωργιάδη στις σκανδαλώδεις υποθέσεις της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά και η αποκρουστική εικόνα του στα τηλεοπτικά παράθυρα, η οποία πλέον συνοδεύεται από οχετό ύβρεων που ξεστομίζει, απομακρύνουν το εκλογικό σώμα από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.
Πέραν αυτού η εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας παρακολουθεί τις σχέσεις του Άδωνι Γεωργιάδη με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, αλλά και τις εικόνες χλιδής σε πολυθτελή σκάφη, ενώ αναφίβολα πλέον έχει πιο καθαρή εικόνα για τις φοβερές κυβιστήσεις που έχει πραγματοποιήσει. Ας μην ξεχνά κανείς πως ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει "διαπρέψει" ως υβριστής τόσο του Καραμανλή, όσο και των Σαμαρά και Μητσοτάκη.

Μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν τα ποσοστά του Άδωνι να καταρρέουν και σε συνδυασμό με την κατάτμηση της Β΄Αθηνών υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο στις επόμενες εκλογές να μην εκλεγεί βουλευτής. Το βέβαιο είναι πως θα κρατήσει δυνάμεις οι οποίες αντιστοιχούν σε ψηφοφόρους οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως ακροδεξιοί.

Το ενδεχόμενο αυτό σε συνδυασμό με τις καταιγιστικές εξελίξεις που αναμένονται στο πεδίο των σκανδάλων στα οποία εμπλέκεται ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, του έχουν δημιουργήσει πανικό, ο οποίος πλέον είναι ορατός.

Διότι πάντοτε υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είναι καν υποψήφιος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου