Τρίτη, Ιουλίου 17, 2018

«Αλληλοαδειασμάτων» συνέχεια – «Ναι» η Ντόρα, «όχι» η ΝΔ στο «Βόρεια Μακεδονία»





Και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα η Πειραιώς

Το Μακεδονικό δεν φαίνεται να έχει σταματήσει να διχάζει το εσωτερικό της ΝΔ, ενώ, παράλληλα, υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος συνεχίζουν το «αλληλοάδειασμα» αναφορικά με τη σύνθετη ονομασία....

Αναλυτικότερα, το νέο «γαλάζιο άδειασμα» σημειώθηκε αυτήν τη φορά από τον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, Κώστα Τσιάρα, στην πρώην υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία χθες, Δευτέρα δήλωσε σύμφωνη με τον όρο «Βόρεια Μακεδονία».

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσιάρας μιλώντας στο «Πρακτορείο 140,9 FΜ» και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση της κ. Μπακογιάννη, ανέφερε: «Θα συζητούσαμε για το όνομα, αν και εφόσον υπήρχαν όλες οι άλλες προϋποθέσεις, τις οποίες είχαμε θέσει. Το ότι υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις και απόψεις φαντάζομαι είναι θεμιτό και λογικό, ο καθένας έχει το δικαίωμα να το βλέπει από τη δική του πλευρά, εγώ βλέπω την πλευρά του εθνικού μας συμφέροντος. Το εθνικό μας συμφέρον δυστυχώς ξεπουλήθηκε αυτή τη χρονική στιγμή από τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο».

«Για εμάς έπρεπε αυτή η συμφωνία να ξεκινήσει από άλλη βάση και με εντελώς διαφορετικά δεδομένα στο τραπέζι και είναι κάτι το οποίο το αναλύσαμε και στη συζήτηση που έγινε στο ελληνικό κοινοβούλιο, πριν να πάρει τις συγκεκριμένες ψήφους των κοινοβουλευτικών ομάδων του κυρίου Καμμένου και του κ. Τσίπρα, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε αυτό που φτάσαμε τελικά και να υπογραφεί η συμφωνία την επόμενη μέρα το πρωί, στις Πρέσπες», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο κ. Τσιάρας σχολίασε πως «ο καθένας έχει τη δική του λογική και βλέπει τα πράγματα από τη δική του σκοπιά», ενώ υπογράμμισε ότι η ΝΔ, λέει «όχι» στην ονομασία Βόρεια Μακεδονία.


Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/ta-galazia-alliloadeiasmata-synechizontai-nai-i-ntora-ochi-i-nd-sto-voreia-makedonia/#ixzz5LWOeLwvQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου