Πέμπτη, Ιουλίου 19, 2018

Devin Brugman: Ξεχειλίζει μέσα από το στενό μαγιό της (pics)

 
Η Devin Brugman είναι από τις γυναίκες που δυσκολεύονται να βρουν μαγιό κι αυτό λόγω διαφοράς στήθους. Η Η 28χρονη τηλεπερσόνα είναι η αγαπημένη των αντρών που λατρεύουν το «ζουμερό» κορμί της.

Άλλο ένα καυτό κορίτσι του Instagram ανεβάζει την θερμοκρασία και δεν λέει να βάλει ρούχο πάνω της. Τα προσόντα της ξεχειλίζουν και παρασύρουν την φαντασία οποιουδήποτε άντρα σε…
Ο λόγος για την Devin Brugman που εκπροσωπεί γνωστή εταιρεία μαγιό και δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες με τα κάλλη της!
Η 28χρονη σχεδιάστρια επιλέγει για τις εξορμήσεις της στις παραλίες τα μαγιό που σχεδιάζει για να τα διαφημίσει, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα τα σωματικά της προσόντα.

Η Devin είναι και fashion blogger και κάθε κορίτσι ή μοντέλο που την ακολουθεί στα social media θα ήθελε να είχε το σώμα της που είναι φουλ γυμνασμένο.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram στο Youtube και το Site

Η fashion blogger και σχεδιάστρια μαγιό κάνει ζωή χαρισάμενη και αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες της στα social media.

Η μελαχρινή σεξοβόμβα κάνει συνέχεια ταξίδια και δεν έχει αφήσει παραλία για παραλία στις ΗΠΑ και έτσι κάθε δημοσίευση της στο Instagram παίρνει αμέτρητα like.

Τα μπικίνι της προκαλούν αναστάτωση και για τους λάτρεις του μεγάλου στήθους η Devin είναι η ιδανική!

Αυτή την φορά η Devin Brugman βρέθηκε στο Μαιάμι για διακοπές και κτάφερε να τραβήξει τα βλέμματα των λουόμενων, «αναδυόμενη μέσα από την θάλασσα, φορώντας ένα γαλάζιο μπικίνι και camel toe.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Devin Brugman (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου