Τετάρτη, Ιουλίου 18, 2018

LIVE- Βγήκαν από το νοσοκομείο τα δώδεκα παιδιά και ο προπονητής τους – Οι πρώτες εικόνες (video)




Σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου
Τα παιδιά και ο προπονητής τους μεταφέρθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο
Χαμόγελα και ανακούφιση αποτυπώνονται στα πρόσωπά τους
Όλοι φορούσαν τις εμφανίσεις της ομάδας τους, των «Αγριόχοιρων»....

Τις πρώτες στιγμές ελευθερίας του ζουν εδώ και λίγη ώρα τα 12 παιδιά, τα οποία διασώθηκαν από το πλημμυρισμένο σπήλαιο της βόρειας Ταϊλάνδης, έπειτα από πολλές ημέρες εγκλωβισμού.

Αναλυτικότερα, τα 12 παιδιά βγήκαν σήμερα, Τετάρτη, από το νοσοκομείο της επαρχίας Τσιάνγκ Ράι για την συνέντευξη Τύπου, όπου παραχωρούν αυτή τη στιγμή και η οποία μεταδίδεται ζωντανά από εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα.



Λίγη ώρα αφού πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο, τα παιδιά και ο προπονητής τους μεταφέρθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την συνέντευξη Τύπου. Η χαρά και η ανακούφιση φαινόταν στο πρόσωπό τους, ενώ όλοι φορούσαν τις εμφανίσεις της ομάδας τους, των «Αγριόχοιρων».



Τα αγόρια, ηλικίας 11 με 16 ετών και ο 25χρονος προπονητής τους, απεγκλωβίστηκαν χάρις σε μια επιχείρηση διάσωσης στην οποία συμμετείχαν εθελοντές και σπηλαιοδύτες όχι μόνο από την Ταϊλάνδη αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο.






Σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου

Η κυβέρνηση παραχώρησε στα παδιά τηλεοπτικό χρόνο 45 λεπτών για τη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του προγράμματος “Η Ταϊλάνδη Προχωράει”.






Τα αγόρια, ο προπονητής τους και ορισμένοι από τους διασώστες θα κληθούν να απαντήσουν σε μια σειρά προσεκτικά διατυπωμένων ερωτήσεων, τις οποίες οι δημοσιογράφοι είχαν καταθέσει από πριν στους διοργανωτές της συνέντευξης Τύπου, ανακοίνωσαν οι αρχές.




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/kosmos/vgikan-apo-to-nosokomeio-ta-12-paidia-kai-o-proponitis-toys-oi-protes-eikones-video/#ixzz5LbbP1VQ3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου