Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2018

«Καίγεται» το Παρίσι! LIVE εικόνα από τη φιέστα στη Γαλλία για τους παγκόσμιους πρωταθλητές – Χαμός στο Ελιζέ με Μακρόν





- Η στιγμή της αποθέωσης των θριαμβευτών της Ρωσίας έφτασε - Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία επέστρεψε σπίτι της και χιλιάδες Γάλλοι έχουν ξεχυθεί στους δρόμους του Παρισίου για να υποδεχθούν την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν - Δείτε LIVE εικόνα από τη γαλλική πρωτεύουσα...

Η Γαλλία πανηγυρισε χθες (15/7) την κατάκτηση του δεύτερου Παγκοσμίου Κυπέλλου της ιστορίας της. Οι «τρικολόρ» επέστρεψαν στην κορυφή του κόσμου, έπειτα από 20 χρόνια, επικρατώντας της Κροατίας με 4-2 στον τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μία μέρα μετά τον θρίαμβο στη Μόσχα, η αποστολή της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάν επέστρεψε στη βάση της. Όπως είναι φυσικό, η παρέα του Εμπαπέ αποθεώθηκε από χιλιάδες Γάλλους, οι οποίοι ξεχύθηκαν από νωρίς στους δρόμους.

Στη συνέχεια, η γαλλική αποστολή βρέθηκε στο Ελιζέ, όπου πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν.
Όλα όσα έγιναν στο Ελιζέ

Ο Γιορίς με την κούπα στα χέρια

Ο πρώτος που βγήκε από το αεροπλάνο ήταν ο Ούγκο Γιορίς. Ο τερματοφύλακας της Γαλλίας, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στα γήπεδα της Ρωσίας, εμφανίστηκε με το βαρύτιμο τρόπαιο στα χέρια του. 

Η άφιξη της Εθνικής Γαλλίας


Όλα όσα έγιναν νωρίτερα στο Παρίσι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου