Σάββατο, Ιουλίου 21, 2018

Σάλος με το μοντέλο από τη Σερβία που έβγαλε selfie με φόντο τον νεκρό πατέρα της (εικόνες)




Δεν έχει προηγούμενο η κίνηση που έκανε μια Σέρβα, καθώς ανέβασε στο Instagram selfie φωτογραφία χρησιμοποιώντας ως φόντο τον νεκρό πατέρα της και όπως είναι φυσικό προκάλεσε την οργή των πάντων. Μάλιστα ήταν τόσο έντονες οι αντιδράσεις που διέγραψε το λογαριασμό της...

Η Σέρβα, έχει 26 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram συστήνεται ως τραγουδίστρια και μοντέλο. Η επιλογή της, όμως, να μετατρέψει μία τραγική οικογενειακή στιγμή σε ανάρτηση τονίζοντας τα χείλη της ενώ πίσω της βρισκόταν ο νεκρός πατέρας της σε κρεβάτι νοσοκομείου, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.


Στο προφίλ της στο Facebook έγραψε το εξής μήνυμα: «Πολεμήσαμε όσο μπορούσαμε, όμως αυτό δεν είναι στην ευχέρειά μας. Δεν αποφασίζουμε πόσο θα ζήσουμε. Απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών. Σε ευχαριστώ για όλα, σε ευχαριστώ που ήμουν κόρη σου και που ήσουν πατέρας μου. Σε ευχαριστώ που μας είχες στον ίσιο δρόμο. Αναπαύσου εν ειρήνη, θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας».

Όταν ξέσπασαν αντιδράσεις για τη φωτογραφία, η Jelica Ljubičić έκανε ιδιωτικό τον λογαριασμό της και κατόπιν τον διέγραψε.

Η εικόνα συνέχισε να κυκλοφορεί από χρήστες που είχαν προλάβει να τη σώσουν.
«Καθίστε, είναι δυνατό να τραβάς selfie δίπλα στον νεκρό πατέρα???!!! Αυτό είναι σίγουρα φωτομοντάζ, διαφορετικά είναι —για να το θέσω απλά- πολύ άρρωστο!», έγραψε χρήστης στο Twitter, ενώ άλλος σημείωσε ότι «αυτό είναι τρομακτικό».


.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/kosmos/salos-me-to-montelo-apo-ti-servia-poy-evgale-selfie-me-fonto-to-nekro-patera-tis-eikones/#ixzz5Lo3nNhvV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου