Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2018

#Survivorgr 2: Ποιος είναι ο νικητής Ηλίας Γκότσης -Το γυμναστήριο στο Ψυχικό, οι καβγάδες στο νησί [εικόνες & βίντεο]




Ο φετινός νικητής του Survivor, Ηλίας Γκότσης

Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΑΛΑΚΑ

Μπορεί η Κατερίνα Δαλάκα να θεωρούνταν το μεγάλο φαβορί για το έπαθλο των 100.000 ευρώ στο Survivor 2, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν, τον «θηλυκό Ντάνο», ωστόσο, ο Ηλίας Γκότσηςήταν αυτός που ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά....


Ποιος είναι ο Ηλίας Γκότσης, ο νεαρός με το κορμί «φέτες» που εντυπωσίασε με το χαμηλό προφίλ και τις ικανότητές του στα αθλήματα στο Survivor 2;



Ο Ηλίας Γκότσης του Survivor 2 είναι 28 ετών, έχει ύψος 1.95, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα ενώ είναι απόφοιτος της γυμναστικής ακαδημίας.

Από τα 14 του έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα, όπως κολύμβηση, πολεμικές τέχνες, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, ενώ χόμπι του είναι και η ζωγραφική μεταξύ άλλων.

Για όσες αναρωτιούνται αν ο Ηλίας είναι μόνος, η απάντηση είναι όχι. Η κοπέλα του η Χριστίνα, μάλιστα, τον επισκέφθηκε στον Αγιο Δομίνικο, στο πλαίσιο της έκπληξης που έκανε η παραγωγή του Survivor 2, στους παίκτες.






Ο νικητής του Survivor 2 μαζί με τον αδερφό του διατηρεί στούντιο γυμναστικής στο Νέο Ψυχικό, ενώ ασχολείται με την σωματική υγεία και τη σωστή διατροφή. «Δεν υπάρχει καμία δυσκολία που θα μπει εμπόδιο στο στόχο μου. Ο μόνος μου στόχος στο Survivor είναι η νίκη», δήλωνε ο Ηλίας Γκότσης λίγο πριν μπει στο παιχνίδι.


«Ο λόγος που δήλωσα συμμετοχή στο Survivor είναι.. πίστευα ότι μου ταιριάζει, ότι μπορώ να ανταπεξέλθω και δεν ήθελα με τίποτα να το χάσω... Στόχος μου είναι να ανακαλύψω τα όριά μου, να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω, να τα ξεπεράσω και να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ». Επίσης είχε τονίσει τότε: «Πιστεύω ότι μπορώ να φτάσω μέχρι το τέλος του Survivor γιατί είμαι πεισματάρης και δε μου αρέσει ποτέ να χάσω. Φεύγοντας για το Survivor νιώθω ανυπομονησία να ζήσω αυτή την εμπειρία και περιμένω πως και πως να βρεθώ στην παραλία».




Ο λογαριασμός του νικητή του Survivor 2 στο Instagram, είναι γεμάτος με φωτογραφίες που τον δείχνουν σε διάφορα αθλήματα και το μότο του είναι «Να θυμάσαι γιατί ξεκίνησες».




O Ηλίας Γκότσης στο παιχνίδι

Ηρεμη δύναμη, ο Γκότσης του Survivor 2, έδειξε από την αρχή τις αθλητικές του ικανότητες και μαζί με τον Νικόλα Αγόρου παρουσιάστηκαν από την πρώτη κιόλας ημέρα ως τα δύο μεγάλα φαβορί από την ομάδα των Μαχητών.

Μάλιστα, με την κόντρα του με τον Νικόλα Αγόρου στην αρχή του Survivor 2, φάνηκαν και οι αρχηγικές του τάσεις.

Οι Μαχητές του Survivor 2 χωρίστηκαν στην ομάδα Αγόρου και στην ομάδα Γκότση. Οι καβγάδες ήταν συνεχείς, ο εκνευρισμόες περίσσευε, οι αντεγκλήσεις ασταμάτητες. Τσακώνονταν για το φαγητό, με την μια ομάδα να πετά μπηχτές κατά της άλλης για τις καρύδες, τσακώνονταν για τις ήττες της ομάδας, τσακώνονταν για τις αθλητικές τους επιδόσεις, γενικά τσακώνονταν για τα πάντα.




Κύρια σύμμαχος του Ηλία Γκότση ήταν η Μελίνα Μεταξά, ενώ ο Χάρης Γιακουμάτος ήταν ένας από τους ουδέτερους παίκτες που όμως, φάνηκε ότι έπαιζε το ρόλο του για τη διατήρηση της έντασης ανάμεσα στα δυο στρατόπεδα των Μαχητών του Survivor 2.

Η αντιπαλότητα με τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, μάλιστα, παραλίγο να οδηγήσει την κατάσταση σε ένα συμβούλιο του νησιού, στα άκρα. Οι δύο παίκτες τσακώθηκαν άγρια, παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Η ένταση μεταξύ τους έσβησε μόνο όταν αποχώρησε οικειοθελώς ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.



Μετά τις αλλαγές που έγιναν στις δυο ομάδες του Survivor 2, η φιλία Ηλία-Μελίνας έμοιαζε να τελείωσε. Υπήρχε ένταση μεταξύ τους, η Μελίνα Μεταξά αρνούνταν να μιλήσει στον Ηλία Γκότση (δεν του συγχώρεσε ότι δεν την διάλεξε για την ομάδα του) και τον επέκρινε συνεχώς, σε κάθε ευκαιρία. Μόνο λίγο πριν το τέλος οι δυο τους φάνηκε να τα βρίσκουν ξανά.





Με τις αλλαγές στις δυο ομάδες άλλαξαν και οι ισορροπίες με τον Νικόλα Αγόρου. Εκεί που ήταν ορκισμένοι εχθροί έγιναν κολλητοί φίλοι, καθώς αποκάλυψε ο ένας στον άλλον τα όσα μετέφερε στον έναν για τον άλλον ο Χάρης Γιακουμάτος.

Πέρα από τις ίντριγκες, ο Ηλίας Γκότσης ξεχώρισε στο παιχνίδι για το χιούμορ του, εκτοξεύοντας σε κάποιες στιγμές ατάκες που έγραψαν και έκαναν τους πάντες να λιώνουν στα γέλια.

Η πιο δύσκολη στιγμή του μέσα στο Survivor 2 φαίνεται ότι ήταν ένας τραυματισμός που είχε, όταν χτύπησε σε έναν πάσαλο και έχασε δυο δόντια.




Μπορεί ο Ηλίας Γκότσης να μην είναι Ντάνος Νο 2, αλλά ήταν ένας παίκτης που στο πλαίσιο του Survivor 2, το οποίο ήταν πιο άνευρο από το περσινό και πολύ λιγότερο ριάλιτι, κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές. Και να κερδίσει τις 100.000 ευρώ.



Πηγή: Survivor 2: Ποιος είναι ο νικητής Ηλίας Γκότσης -Το γυμναστήριο στο Ψυχικό, οι καβγάδες στο νησί [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου