Πέμπτη, Ιουλίου 12, 2018

#Survivorgr spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor! Δεν γίνεται να ανατραπεί




Οι ψήφοι μίλησαν!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα βρισκόταν στο πλευρό σας και σας μετέφερε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!.....

Χτες είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να επικρατεί εύκολα της Βιργινίας Δικαιούλια, αφού σας αποκαλύψαμε από το πρωί την τεράστια διαφορά που είχανε στις ψήφους (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) κάτι που δείχνει ποιος θα είναι και ο μεγάλος νικητής του Survivor 2!





Τι θέλουμε να πούμε; Χτες η Κατερίνα Δαλάκα συγκέντρωσε το ποσοστό του 75% απέναντι στην Βιργινία με την τελευταία να παίρνει πολλές ψήφους από τους φανς του Ηλία και της Μελίνας ώστε να μείνει εκτός το μεγάλο φαβορί που ακούει στο όνομα Κατερίνα Δαλάκα!

Εφόσον η Κατερίνα έκανε πλάκα έχοντας απέναντι της μια αντίπαλο αλλά και τις ψήφους του Ηλία και της Μελίνας, φανταστείτε τι θα γίνει αρχικά σήμερα και στην συνέχεια την Παρασκευή! Δηλαδή σήμερα οι φανς του Ηλία θα ψηφίσουν τον Ηλία και οι αντίστοιχοι της Μελίνας την Μελίνα! Οπότε οι αντίπαλοι ψήφοι της Κατερίνας θα πάνε... δια δύο!




Αυτό φανερώνει πως η αθλήτρια του στίβου αρχικά θα περάσει πανηγυρικά στον τελικό, με βάση τα χθεσινά αποτελέσματα και εν συνέχεια αποτελεί το τεράστιο φαβορί και στον τελικό, αφού είναι πολύ πιθανό οι ψήφοι της Μελίνας, σε ενδεχόμενη ήττα της απόψε, να πάνε στην Κατερίνα λόγω των πολύ καλών σχέσεων των δύο κοριστιών!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ να σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor!


Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου στο Athensmagazine.gr:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου