Τρίτη, Ιουλίου 17, 2018

Σάλος με tweet του επίσημου λογαριασμού του Λιμενικού...Tι απάντησε ο Π. Κουρουμπλής





Αντιδράσεις προκαλεί ένα ακόμη tweet από το επίσημο Twitter account του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Συγκεκριμένα...

ανέβηκε ανάρτηση που ενημέρωνε το κοινό ότι “Μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό”.




Βεβαίως η συγκεκριμένη ανάρτηση πέραν του ότι δεν ολοκληρώνεται ως πρόταση, δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά και έκπληξη, καθώς δεν είναι ο ρόλος του Λιμενικού Σώματος να σχολιάζει πολιτικά και να επιχειρηματολογεί υπέρ της κυβέρνησης.

Ειδικά εφόσον δεν μπορεί να θεωρηθεί γκάφα, καθώς πριν από λίγους μήνες πάλι από τον ίδιο επίσημο λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος είχε γίνει ανάρτηση που έσπευδε να υπερασπιστεί τον Υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή σε σχέση με την υπόθεση Novartis.



«Ηταν αστοχία διασύνδεσης»...



Διευκρινήσεις Κουρουμπλή, για το tweet του Λιμενικού...

Μετά τον σάλο στα social media από το "άστοχο" tweet του Λιμενικού, ο υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής, αναγκάστηκε να...
δώσει διευκρινήσεις.


Με μια δήλωσή του αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο Κουρουμπλής υποστηρίζει ότι η «γκάφα» οφείλεται σε «αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος».


Διαβάστε τις διευκρινίσεις Κουρουμπλή:


Με αφορμή τη λανθασμένη δημοσίευση του τίτλου από δελτίο τύπου του ΥΝΑΝΠ Π.Κουρουμπλή για τη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δημοσίευση η οποία έγινε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος, το γραφείο του Υπουργού διευκρινίζει ότι:


1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση οφείλεται σε αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το κείμενο που δημοσιεύτηκε ήταν μισό.


2. Αποτελεί πάγια τακτική του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή να μην αναμιγνύει το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στις πολιτικές του αντιπαραθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου