Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2018

Η ανθοδέσμη και οι ευχές του Πούτιν στην πρόεδρο της Κροατίας (εικόνες – video)






Κατά την διάρκεια της απονομής του Μουντιάλ μπορεί η πρόεδρος της Κροατίας να βράχηκε λόγω της μπόρας που ξέσπασε, ενώ ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε-από ένα σημείο και μετά-πάνω από το κεφάλι του ομπρέλα, αλλά νωρίτερα ο πρόεδρος της Ρωσίας είχε υποδεχθεί με θερμότητα την ομόλογό του σε διμερή συνάντηση που είχαν στο Κρεμλίνο....


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πρόσφερε στην Κολίντα Γκαρμπάρ-Κιτάροβιτς ένα μπουκέτο λουλουδιών και έλαβε μια φανέλα της εθνικής ομάδας της Κροατίας.

«Αυτή η εμφάνιση είναι για το σημερινό αγώνα», τόνισε η πρόεδρος της Κροατίας και ο Βλαντιμίρ Πούτιν απάντησε: «Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Η συνάντηση του έγινε πριν από τη σέντρα του τελικού ανάμεσα στη Γαλλία και την Κροατία (4-2). Η Κολίντα Γκαρμπάρ-Κιτάροβιτς είχε φανεί αισιόδοξη για κατάκτηση του τροπαίου της ομάδας της και στη σύνολο του ΝΑΤΟ,αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.












Φωτογραφίες: rt.com
video: Ruptly



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/sports/i-anthodesmi-kai-oi-eyches-toy-poytin-stin-proedro-tis-kroatias-eikones-video/#ixzz5LPZMYo35

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου