Πέμπτη, Ιουλίου 19, 2018

«Άναψαν τα αίματα» στο πλατό του ΣΚΑΪ με Τσιρώνη – Οικονόμου για τους ΧΥΤΑ (video)





Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό του ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης, με τους Γιάννη Τσιρώνη και Βασίλη Οικονόμου να ανταλλάσσουν κατηγορίες σχετικά με την κατάσταση σε ΧΥΤΑ της χώρας.

Μετά από ένα δριμύ κατηγορώ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο αναπληρωτής υπουργός ...Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αντέτεινε λέγοντας: Όχι και να μας κουνάει το δάχτυλο η ΝΔ για το θέμα των σκουπιδιών. Όλη η κατεύθυνση δεκαετιών στους δήμους ήταν ‘παράγω, πετάω’. Μόνο το 40% των απορριμάτων να πήγαινε σε ξεχωριστό κάδο αυτόματα, δεν θα είχαμε αυτό το πρόβλημα.

Την ώρα μάλιστα που ο κ. Τσιρώνης αναφέρθηκε στην υπευθυνότητα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έπιασε το β’ ενικό και άρχισε να λέει: Μιλάς εσύ για υπευθυνότητα; Σε παρακαλώ τώρα.

«Αυτά που λες Βασίλη σε εκθέτουν» απάντησε ο κ. Τσιρώνης. «Αν είχε γίνει διαλογή στην πηγή στους δήμους 25% τώρα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα», κατέληξε.

Όλη η αντιπαράθεση στο παρακάτω βίντεο:









Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/anapsan-ta-aimata-sto-plato-toy-skai-me-tsironi-oikonomoy-gia-toys-chyta-video/#ixzz5LhTWspWe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου