Τρίτη, Αυγούστου 14, 2018

Αυτοκίνητο έπεσε στο κοινοβούλιο του Λονδίνου – Αρκετοί οι τραυματίες (εικόνες – video)





Συναγερμός στο Λονδίνο! Αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη του Κοινοβουλίου – Χτύπησε πεζούς και ποδηλάτες

- Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί - Αρκετοί τραυματίες πεζοί και ποδηλάτες - Το αυτοκίνητο έπεσε στα κιγκλιδώματα στην πύλη του βρετανικού Κοινοβουλίου....


Ένοπλοι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό που έπεσε με αυτοκίνητο στην πύλη του βρετανικού Κοινοβουλίου. Αστυνομικοί περικύκλωσαν το αυτοκίνητο μετά τη σύγκρουση.
Μάρτυρες άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο καθώς το αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη του κοινοβουλίου στις 07:30 το πρωί. Περίπου 12 ένοπλοι αστυνομικοί περικύκλωσαν το όχημα και απομάκρυναν τον οδηγό. 
Η Scotland Yard ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει το περιστατικό ως σοβαρό τροχαίο και συνέλαβε τον οδηγό. Ωστόσο σήμανε συναγερμός από το πρωί και έχουν στείλει πολλούς αστυνομικούς στο Westminster.
«Σε αυτό το στάδιο, οι αστυνομικοί δεν θεωρούν ότι η ζωή κάποιου από τους τραυματίες βρίσκεται σε κίνδυνο. Η περιοχή έχει αποκλεισθεί για να διευκολυνθούν οι έρευνες. Ο σταθμός Γουέστμινστερ του μετρό είναι κλειστός», ανακοίνωση η Μητροπολιτική Αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter.
Η βρετανική αστυνομία συγκοινωνιών ανακοίνωσε ότι έκλεισε ο σταθμός μετρό του Γουέστμινστερ. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από το κοινοβούλιο και 200 αστυνομικοί είχαν σπεύσει επί τόπου στο σημείο. 
Πηγή: Dailymail


.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι πεζοί τραυματίσθηκαν όταν το αυτοκίνητο έπεσε στα οδοφράγματα έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από το κοινοβούλιο και 200 αστυνομικοί έχουν σπεύσει επί τόπου, ενώ παράλληλα έκλεισε για λόγους ασφαλείας και το μετρό.

.

Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Ένας άνδρας συνελήφθη μετά τη συντριβή του αυτοκινήτου αυτού στα οδοφράγματα που βρίσκονται έξω από το κοινοβούλιο του Λονδίνου, σύμφωνα με την Press Association.
.
Την έρευνα ανέλαβε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία

Πλέον, την έρευνα ανέλαβε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

«Αν και δεν αποκλείουμε τίποτε, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Μητροπολιτικής Αστυνομίας ηγείται της έρευνας στο περιστατικό του Γουέστμινστερ», αναφέρει η αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter.

«Στις 07.37 σήμερα ένα αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με τις μπάρες μπροστά από το κοινοβούλιο. Ο οδηγός συνελήφθη από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο. Πολλοί πεζοί τραυματίσθηκαν», ανακοίνωσε η αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι κανείς από τους τραυματίες δεν φέρει τραύματα που να θέτουν σε κίνδυνο την ζωή του και αρχικά δεν έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από τους αυτόπτες μάρτυρες



Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο παρέσυρε ποδηλάτες και πεζούς και μετά έπεσε πάνω στο φράκτη

«Έμοιαζε σαν σκόπιμη ενέργεια. Περπατούσα από την απέναντι πλευρά του δρόμου, άκουσα έναν θόρυβο και κάποιος φώναξε. Γύρισα και είδα ένα γκρι αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα κοντά στις μπάρες, ίσως και επάνω στο πεζοδρόμιο. Ο άνθρωπος που οδηγούσε το αυτοκίνητο δεν βγήκε», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/kosmos/synagermos-sto-londino-aftokinito-paresyre-podilates-ke-epese-se-odofragma/#ixzz5O8oigbsy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου