Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19, 2018

Στο χειρουργείο η 19χρονη τραυματίας από τις ταραχές στο Αγρίνιο




Η κοπέλα δεν λάμβανε μέρος στις διαδηλώσεις, όμως υπέστη σοβαρά τραύματα στη μύτη και στο στόμα λόγω ογκώδους αντικειμένου.

Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση θα μεταφερθεί η 19χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο χθες βράδυ κατά τα επεισόδια στο κέντρο του Αγρινίου, στη διάρκεια της πορείας μνήμης για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα...

Η ζωή της δεν κινδυνεύει, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, όμως τα τραύματα στη μύτη και στα δόντια είναι βαριά και συνεπώς θα χρειαστεί επεμβάσεις για την αποκατάστασή τους.

Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκονται οι συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε, καθώς η κοπέλα φαίνεται πως δεν είχε καμία σχέση με την πορεία. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι την ώρα του τραυματισμού της η κοπέλα καθόταν σε ένα παγκάκι.

Από τα έως τώρα δεδομένα προκύπτει ότι η 19χρονη δέχτηκε βαρύ αντικείμενο, πιθανώς πέτρα ή κομμάτι μαρμάρου, ενώ απομακρύνεται το ενδεχόμενο να επλήγη από φωτοβολίδα ευθείας βολής.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αρκετές προσαγωγές που κατέληξαν σε έξι συλλήψεις, όμως κανένας από τους συλληφθέντες δεν φαίνεται να εμπλέκεται στον τραυματισμό της 19χρονης.

Νωρίτερα το βράδυ της Τρίτης επεισόδια ξέσπασαν και μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, με αφορμή την επέτειο από την δολοφονία Φύσσα.

Ομάδες αγνώστων έριξαν βόμβες μολότοφ και πέτρες στην κλούβα των ΜΑΤ που είχε παραταχθεί στο πλάι του Δημοτικού Θεάτρου εμποδίζοντας την πρόσβαση των διαδηλωτών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων.

Ένταση επικράτησε και μπροστά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Εγνατίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, ομάδα επιτέθηκε προς τους αστυνομικούς στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης ενώ στις φλόγες τυλίχθηκε και IX, όμως την φωτιά πρόλαβαν περίοικοι πριν εξαπλωθεί.

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν και στο κέντρο της Πάτρας, μετά το τέλος της πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.



Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/383715/sto-heirourgeio-i-19hroni-traumatias-apo-tis-tarahes-sto-agrinio/#ixzz5RWugCcrf
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου