Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 20, 2018

Συμβόλαιο θανάτου η εκτέλεση της 33χρονης «ιέρειας» της νύχτας στην Κηφισιά (video)





Φίλη βαρόνου της νύχτας φέρεται να ήταν η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε μία λίμνη αίματος το απόγευμα της Τετάρτης στο γκαράζ της πολυκατοικίας της, στην Κηφισιά, μέσα στο αυτοκίνητό της
«Βεβαρυμένο» παρελθόν φέρεται να είχε η 33χρονη, μητέρα ενός παιδιού, καθώς θεωρήθηκε ύποπτη για δολοφονίες τρανταχτών ονομάτων
Είχαν επιχειρήσει να την δολοφονήσουν και στο παρελθόν όταν ήταν έγκυος...

Στην άκρη του νήματος της άγριας δολοφονίας της 33χρονης στην Κηφισιά επιχειρεί να φτάσει η ΕΛΑΣ. Η άτυχη νεαρή δεν ήταν πραγματική «ιέρεια» της νύχτας. Μάλιστα, η εκτέλεσή της χαρακτηρίζεται ως συμβόλαιο θανάτου.

Σύμφωνα με το Bloko.gr, πρόκειται για την Κ.Α., φίλη ενός από τους τέσσερις νέους βαρόνους της νύχτας. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η 33χρονη ξεκίνησε, (χωρίς ωστόσο να αποδειχθεί τίποτα) την «καριέρα» της παραγγέλλοντας τη δολοφονία μιας γυναίκας, της Μαρίας Καλφιέρη που εκείνη την περίοδο, οι πληροφορίες έλεγαν πως είχε συνάψει σχέσεις με τον σύντροφό της.



Εν συνεχεία, θεωρήθηκε ως ύποπτη για δολοφονίες τρανταχτών ονομάτων όπως μεταξύ άλλων του Γιώργου Αυτιά, του Γιώργου Αναγνωστόπουλου και λίγες ημέρες μετά ενός πρωτοπαλίκαρού του και τελευταία του Βασίλη Γρίβα καθώς και του Μανώλη Καραγιάννη.

Όπως αναφέρει πάντα το Bloko.gr, οι πληροφορίες των τελευταίων μηνών την ήθελαν να βρίσκεται πρώτη στη λίστα των υπό εξόντωση ανθρώπων που λυμαίνονται τη νύχτα.



Είχαν επιχειρήσει ξανά να την εκτελέσουν

Το ημερολόγιο δείχνει 6 Σεπτεμβρίου 2011. Άγνωστοι επιχειρούν να δολοφονήσουν την ίδια γυναίκα στο Γαλάτσι ενώ εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος.

Οι δράστες την είχαν πυροβολήσει μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο. Εκείνη η απόπειρα αφορούσε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μπράβων της νύχτας.

Η άτυχη 33χρονη ήταν μητέρα ενός κοριτσιού, περίπου επτά ετών. Πριν από έναν χρόνο είχε μετακομίσει στην περιοχή.

Το θύμα, είχε συλληφθεί 2009 για κλοπές, ληστείες, παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.



Ασαφής ο ακριβής χρόνος της δολοφονίας

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου διαμένει επί της οδού Δαγκλή 33. Βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος μέσα στο αυτοκίνητό της.

Τα τραύματα που φέρει φέρεται να είναι από πυροβόλο όπλο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον δέκα σφαίρες με δύο όπλα τύπου Καλάσνικοφ.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπαγορεύουν πως η 33χρονη δολοφονήθηκε το βράδυ της Τρίτης, αλλά το άψυχο σώμα της βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. Οι δράστες φέρεται να την ακολούθησαν μέσα στο γκαράζ και εκεί να την δολοφόνησαν.









Με πληροφορίες από Bloko.gr

Βίντεο: ΑΝΤ1

Φωτογραφίες: Eurokinissi



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/symvolaio-thanatoy-i-ektelesi-tis-33chronis-iereias-tis-nychtas-stin-kifisia-video/#ixzz5Ra9jvsZR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου