Κυριακή, Σεπτεμβρίου 23, 2018

Τατιανισμοί…




Αρχίσαμε…

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η απόφαση της εκπομπής Μαζί σου να κάνει δημοσκόπηση σχετικά με το θέμα του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

Σε επικίνδυνη ατραπό οδεύει εκ νέου η ιδιωτική τηλεόραση.

Η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ “Μαζί σου”, μία ημέρα πριν την πρεμιέρα της, κάνει γκάλοπ στο twitter για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου με το ερώτημα αν...
συμφωνεί το κοινό με την “αντίδραση του κοσμηματοπώλη”. Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος, έχασε την ζωή του όταν εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο οπλισμένος με μαχαίρι. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και πείτε την άποψή σας. Συμφωνείτε με την αντίδραση του κοσμηματοπώλη;”

Δεν είναι γνωστό αν θα υπάρξει ή όχι αντίδραση από την δίοικηση του ΣΚΑΪ και αν το “γκάλοπ” αυτό, θα συνεχιστεί αύριο και στις τηλεοπτικές οθόνες...




Συγκεκριμένα με μήνυμα στον λογαριασμό της εκπομπής «Μαζί Σου», με την Τατιάνα Στεφανίδου, η τηλεόραση του ΣΚΑΪ κάλεσε τους τηλεθεατές της να ψηφίσουν με ένα ναι ή ένα όχι εάν έπραξε σωστά ο κοσμηματοπώλης που χτύπησε τον Ζακ Κωστόπουλο.

Το μήνυμα καλεί τους θεατές να δουν το σχετικό βίντεο και θέτει το εξής ερώτημα: «Ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος, έχασε την ζωή του όταν εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο οπλισμένος με μαχαίρι. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και πείτε την άποψή σας. Συμφωνείτε με την αντίδραση του κοσμηματοπώλη;».
Γνωστοί και λιγότερο γνωστοί χρήστες του ίντερνετ αντέδρασαν άμεσα στη δημοσκόπηση με κάποια από τα σχόλια να είναι αρκετά δεικτικά.



Πριν από δύο ώρες αναρτήθηκε και ευχαριστήριο μήνυμα για τη συμμετοχή του κόσμου το οποίο γράφει ότι «είναι μπορεί ελπιδοφόρο το μήνυμα κατά της αυτοδικίας και πρόκειται να το επικοινωνήσουμε στην εκπομπή μας»
Δείτε το tweet:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου