Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2018

Πανσέληνος στον Κριό: Ένα ολόγιομο Φεγγάρι γεμάτο ενέργεια και φωτιά! Πώς θα σε επηρεάσει;

Έχουμε ένα ολόγιομο Φεγγάρι που ομολογουμένως δεν χαρίζεται σε κανέναν.


Η Πανσέληνος στο Κριάρι, ναι μεν, ανεβάζει την ενέργειά μας και τις στροφές μας, αλλά, την ίδια στιγμή μπορεί να μας βγάλει και μια πιο σκληρή πλευρά μας προς τα έξω....

Τα Κριάρια θα νιώσετε όλη την ενέργειά σας να βράζει μέσα σας και θα ζητήσετε τρόπους να τη διοχετεύσετε. Με τον Ήλιο να σας κοιτάει κόντρα στον Ζυγό, την νύφη θα πληρώσει το έτερο ήμισυ ή… θα το πάρετε απόφαση και επιτέλους θα πείτε το «ναι» σε κάποιον/α που σας θέλει πολύ! Λέοντες και Τοξότες θα περάσετε όμορφα με αυτή την Πανσέληνο, με πολύ διάθεση για φλερτάκι, για σεξάκι, αλλά και για.. φυγή!

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι θα νιώσετε ότι ήρθε η στιγμή να διεκδικήσετε πράγματα μέσα στο σπίτι σας, στο σεξ, αλλά πολύ φοβάμαι τον τρόπο που θα το κάνετε. Με την Πανσέληνο να μπριζώνει άσχημα τα Ταυράκια και να τους βάζει φωτιά στις σκέψεις, ανησυχώ μην έχουμε τίποτα αψυχολόγητα ξεσπάσματα! Οι Παρθένοι θα κάνετε το κρεβάτι σας να βγάλει φωτιές, ενώ οι Αιγόκεροι μπορεί και να ξεσπάσετε στο σπιτάκι σας, στη διακόσμησή του ή… σε όποιον/α έχει μέσα!

Καρκινάκια μου γλυκά, να έχετε το νου σας, τα πράγματα στη δουλειά ίσως θερμανθούν λιγάκι και προσέξτε, μη χάσετε την υπομονή σας και την ψυχραιμία σας γιατί θα χάσετε μαζί και το δίκιο σας!




Ζυγοί μου καλοί, ίσως να είστε από τους λίγους τυχερούς αυτής της Πανσελήνου! Για εσάς τα νέα είναι καλά, κυρίως στον προσωπικό και συναισθηματικό τομέα! Χαρά θα σας βγει και… κάποιο καλό πρόσωπο!

Σκορπιοί και Ιχθύες, θα νιώσετε την καθημερινότητά σας να βγάζει σπίθες και εσάς να τρέχετε και.. να προλαβαίνετε! Το καλό είναι ότι θα βγείτε και θα διεκδικήσετε επιτέλους πράγματα, που έχετε αργήσει ήδη πολύ να τα ζητήσετε. Μην περιμένετε άλλο, ορμήξτε!

Δίδυμοι και Υδροχόοι, θα μπλεχτείτε στις ίδιες σας τις σκέψεις, αλλά για καλή σας τύχη, θα σας βγάλουν από αυτές φίλοι, γνωστοί και γνωριμίες που ήρθε η ώρα τους… να ωριμάσουν και να περάσουν σε άλλο επίπεδο.

Προσέξτε όμως όλα τα ζώδια γιατί το Κριάρι έχει την τάση να κάνει τις κινήσεις του παρορμητικά και κάπως άγαρμπα κι ό,τι πάτε να κάνετε, να το διπλοφιλτράρετε και να σκέφτεστε και τις συνέπειές του!

Σας εύχομαι να έχετε ένα όμορφο γεμάτο Φεγγάρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου