Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 20, 2018

Διαβολικό ζευγάρι στις ΗΠΑ – Γιατρός μαζί με την κοπέλα του νάρκωναν και βίαζαν γυναίκες (ΒΙΝΤΕΟ)





Ένας χειρούργος από την Καλιφόρνια και η κοπέλα του κατηγορούνται σεξουαλικές επιθέσεις κατά δυο γυναικών, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία το διαβολικό ζευγάρι έχει εκατοντάδες θύματα.

Το διαβολικό ζευγάρι από την Καλιφόρνια, ο 38χρονος Grant William Robicheaux, και η 31χρονη κοπέλα του, Cerissa Laura Riley, επιτέθηκαν σε δυο γυναίκες τις οποίες τις είχαν γνωρίσει σε μπάρ το 2016....


Σύμφωνα με τους εισαγγελείς που διερευνούν την υπόθεση, βρέθηκαν χιλιάδες βίντεο και φωτογραφίες στα κινητά τους από γυναίκες που έχουν πέσει θύματα από το διαβολικό ζευγάρι. Η αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει τις γυναίκες που πρωταγωνιστούν στα βίντεο.

«Υπάρχουν πολλά βίντεο στα οποία φαίνονται γυναίκες μεθυσμένες και προφανώς δεν έχουν τη δυνατότητα να συναινέσουν ή να αντισταθούν στους κατηγορουμένους, καθώς με το ζόρι έχουν τις αισθήσεις τους. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλά θύματα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί» ανέφερε ο επικεφαλής της έρευνας και συμπλήρωσε πως “οι κατηγορούμενοι χρησιμοποίησαν την καλή εμφάνιση και τη γοητεία τους για να μειώσουν τις αναστολές της πιθανής τους λείας”.



Το ζευγάρι εκμεταλλευόταν την καλή εξωτερική του εμφάνιση και γνώρισαν νέες γυναίκες σε μπαρ και εστιατόρια, με σκοπό να τις μεθύσουν. Αφού πετύχαιναν το σκοπό τους και κατάφερναν να φτάνουν τα θύματά τους σε σημείο μέθης, τις οδηγούσαν στο σπίτι τους, όπου τις κακοποιούσανσεξουαλικά.

Οι δυο γυναίκες που αποφάσισαν να μιλήσουν και να καταγγείλουν το διαβολικό ζευγάρι, δέχθηκαν επιθέσεις το 2016. Το πρώτο θύμα γνώρισε το ζευγάρι σε ένα εστιατόριο και στη συνέχεια την κάλεσαν σε ένα πάρτι σε σκάφος. Μόλις μέθυσε την πήγαν στον σπίτι του γιατρού και την βίασαν. Την επόμενη ημέρα η γυναίκα πήγε στην αστυνομία και βρέθηκε θετική σε ναρκωτικές ουσίες.


Το δεύτερο θύμα ξύπνησε χωρίς να θυμάται τίποτα στο διαμέρισμα του ζευγαριού και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Την άκουσαν οι γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία, με την γυναίκα να καταθέτει πως έπινε μαζί τους σε ένα μπαρ μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της από το πολύ αλκοόλ.

Το διαβολικό ζευγάρι κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση με σκοπό τον βιασμό, ενώ στο σπίτι του γιατρού βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων και χάπια βιασμού.



Ο γιατρός κατηγορείται επίσης για κατοχή δύο ημιαυτόματων τουφεκιών και τεσσάρων άλλων πυροβόλων όπλων.

Αν αποδειχθεί τελικά η ενοχή τους, κινδυνεύουν να περάσουν 30 με 40 χρόνια στη φυλακή.

«Όλοι έχουμε ακούσει για έναν λύκο ανάμεσα σε πρόβατα. Λοιπόν, ένας λύκοςμπορεί να φορέσει ιατρικά ρούχα. Ή ένας λύκος μπορεί να είναι μια όμορφη γυναίκα. Οι άνθρωποι συχνά υποθέτουν ότι οι βιαστές είναι ανατριχιαστικοί, τρομακτικοί άνδρες που κρύβονται ανάμεσα στους θάμνους και βγαίνουν για να επιτεθούν σε ανυποψίαστες γυναίκες.Η πραγματικότητα είναι ότι οιβιαστές ανήκουν σε όλες τις κοινωνικοοικονομικές ομάδες, από οποιοδήποτε υπόβαθρο», τόνισε ο εισαγγελέας.

.BBC



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου