Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 24, 2018

Τατιάνα Στεφανίδου: Σοβαρευτείτε, αλλιώς κάντε την εκπομπή με άλλη παρουσιάστρια!




Τους τα είπε χύμα η παρουσιάστρια και καλά έκανε γιατί στο κανάλι του Σκάι την είχαν δεδομένη. ..


«Ακούστε να σας πω, όταν εγώ έκανα εκπομπή εσείς πεινάτε το γαλατάκι σας, αφήστε τις αστειότητες, σοβαρευτείτε, αλλιώς αφήστε με να πάω κάπου αλλού να δουλέψω». Αυτά και αλλά πολλά τους είπε η παρουσιάστρια σύμφωνα με το Vanda's blog στο Youweekly.gr.

Τι συνέβη ομως και γιατί εξερράγη η Τάτι; Το παρασκήνιο έχει ως εξής:

Από την αρχή είχα γράψει ότι η μετακίνηση της Τατιάνα Στεφανίδου στο κανάλι του Φαλήρου δεν άρεσε σε πολλούς. Μπορεί σ' αυτό το κανάλι, που ξεκίνησε ως το ελληνικό CNN , να έχουν έρθει τουρκικές παραγωγές, να έχουν έρθει ριάλιτι, το πρόγραμμα να βασίζεται κυρίως σε παιχνίδια και να έχει χάσει τον ενημερωτικό του χαρακτήρα, αλλά αυτό που τους πείραξε πάνω απ’ όλα είναι η Τατιάνα Στεφανίδου.

Διότι κάποιοι πιστεύουν ότι η Τατιάνα είναι εικόνα... είναι τόσο δυναμική η εικόνα της, που το προφίλ της καθορίζει και το προφίλ ενός ολόκληρου τηλεοπτικού σταθμού! Δίκιο έχουν, άδικο, δεν έχει καμία σημασία, σημασία όμως έχει ότι δεν την καλοδέχτηκαν και συνεχίζουν να τις κάνουνε πόλεμο. Όπως είχα γράψει από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι στο κανάλι ξεκίνησαν αντιδράσεις, κανένας δεν δεχόταν να δουλέψει στη δημοσιογραφική της ομάδα και όποιοι τόλμησαν να μετακινηθούν εκεί ήταν τόσο αδιάφοροι που...απολύθηκαν!

Η ιστορία ομως δεν σταματά εδώ. Η Τατιάνα Στεφανίδου, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, δέχεται έναν ακήρυχτο πόλεμο μέσα στο ίδιο τις το κανάλι ακόμη και από υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού που παλαιότερα είχαν ξανά συνεργαστεί με την Τατιάνα. Για όσους δεν το γνωρίζουν η Τατιάνα Στεφανίδου είχε ξαναδουλέψει με τον Αλαφούζο όπως άλλωστε και ο Νίκος Ευαγγελάτος σε άλλες εποχές. Να θυμίσω για όσους δεν το ξέρουν οτι όταν ξεκίνησε ο Σκάι, ο Νίκος Ευαγγελάτος και αργότερα η Τατιάνα Στεφανίδου που μετακινήθηκε από τον ΑΝΤ1, ήταν οι σημαίες του καναλιού και ο Αλαφούζος τότε έπινε νερό στο όνομά τους.

Και ερχόμαστε στο σήμερα. Την έκανε την Τατιάνα να βγει έξω απ’ τα ρούχα της. Η αδιαφορία στις παρατηρήσεις της που αφορούν στο στούντιο και τεχνικά θέματα της δουλειάς της. Δεν της δίνουν τα συνεργεία που θέλει, δεν έχει το στούντιο και τις δυνατότητες που εκείνη ζητάει και θεωρεί ότι όλοι πρέπει να τρέξουν για την πρεμιέρα που είναι τη Δευτέρα, ενώ οι περισσότεροι αδιαφορούν. Όσοι γνωρίζουν την Τατιάνα Στεφανίδου ενα πράγμα ξέρουν. Δουλευει απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ κι είναι πάνω απ’ όλα, δεν ανέχεται την προχειρότητα και την τεμπελιά.

Στο Σκάι έχει βρει και προχειρότητα και τεμπελιά και αδιαφορία. Θυμηθείτε το αν κάποιοι δεν αλλάξουν μυαλά στο Σκάι η Τατιάνα δεν θα τους αφήσει περιθώρια, θα τους παρατήσει στη μέση της σεζόν και θα έχει όλα τα δίκια με το μέρος της.

youweekly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου