Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 24, 2018

ΑΛΛΟΥ ΓΙ' ΑΛΛΟΥ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....




Μέσω ενός παραμορφωτικού καθρέπτη, επιχειρούν τα μέσα ενημέρωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη, να πείσουν τον κόσμο, για την θλιβερή πραγματικότητα. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, κατέδειξαν σαφέστατα ορισμένα πράγματα, συμπεράσματα και μάλιστα παρότι έχουν διαφορές μεταξύ τους, είναι κοινά τα συμπεράσματα και ...τα δείχνουν με το δάκτυλο οι έρμες...

Αυτά τα συμπεράσματα, τα απέκρυψαν τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης για να ικανοποιήσουν τον κ. Μητσοτάκη.


Πρώτο συμπέρασμα:


Η Νέα Δημοκρατία έχει κερδίσει δυο μονάδες με αναγωγή, από το ποσοστό που είχε επιτύχει -ο θεός να την κάνει επιτυχία- ο Αντώνης Σαμαράς. Δείχνουν δηλαδή οι δημοσκοπήσεις ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν εισπράττει από την φθορά της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ. Και δεν εισπράττει σε ένα κατεξοχήν ευνοϊκό πολιτικό τοπίο. Με απλά λόγια, δεν του έχουν εμπιστοσύνη οι πολίτες, ακόμα και οι απογοητευμένοι από τον Σύριζα. Με απλά λόγια, επίσης, η διαφορά από 5,5 έως και 11,5 μονάδες που δείχνουν τρεις δημοσκοπήσεις, προέρχεται από την μείωση της δύναμης του Σύριζα.


Δεύτερο συμπέρασμα:

H συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας έχει πιάσει οροφή. Δεν πάει παραπάνω, ακόμα και ο αείμνηστος ...Κωνσταντίνος Καραμανλής να κατέβει στην εξέδρα, μαζί με τον Κυριάκο (ας μας συγχωρήσουν ορισμένοι τη βλασφημία). Αντιθέτως η συσπείρωση του Σύριζα είναι ανύπαρκτη. Αυτό σημαίνει στα απλά μαθηματικά, που μπορούν ακόμα και οι δημοσιογραφικοί εγκέφαλοι των μέσων ενημέρωσης που λαμβάνουν γραμμή από την λαχαναγορά της Πειραιώς, ν' αντιληφθούν οι σε περίπτωση προεκλογικής περιόδου ο Σύριζα θα εισπράξει +3 με +5 ποσοστιαίες μονάδες, με αναγωγή και με βάση τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ανάλογα φυσικά και με το γενικότερο πολιτικό τοπίο.

Τρίτο συμπέρασμα:

Oι δυο στις τρεις μετρήσεις της κοινής γνώμης, καταδεικνύουν ότι και μετά από όλα αυτά τα γραφικά που συμβαίνουν στην χώρα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο κ. Μητσοτάκης έρχεται ίσα ίσα καταλληλότερος για πρωθυπουργός από τον "κανένα". Κανένας από τους δυο δηλαδή. Ο κόσμος δεν έχει πεισθεί, παρά την αποστροφή και αποδοκιμασία που νιώθει για την κυβέρνηση και την συνεχή προπαγάνδα των φιλικών μέσων ενημέρωσης του Κυριάκου που δείχνουν ακόμα και το άσπρο μαύρο (προσφέρουν άσχημη υπηρεσία τα μέσα στον Κυριάκο), ότι ο Μητσοτάκης αποτελεί εναλλακτική λύση. Κι αυτό, τόσο απλοϊκό για να το καταλάβουν οι δημοσιογραφικοί εγκέφαλοι, που λειτουργούν μόνον με non paper.

Τέταρτο συμπέρασμα:

Tόσο η απόλυτα τραγική ιστορία στο Μάτι, όσο και η ακραία και εθνικά επικίνδυνη ιστορία της ονομασίας των Σκοπίων, που σημειώθηκαν στην ίδια χρονική περίοδο, που έγιναν οι μετρήσεις των δυο εταιριών από τις τρεις, δεν φαίνεται ότι επηρέασαν στον βαθμό που ανέμενε κανείς τους ψηφοφόρους. Απόδειξη-τόσο απλό συμπέρασμα, το διαβάσατε σε μέσο ενημέρωσης;-ότι ο Σύριζα, έλαβε μιάμιση μονάδα και δυόμιση μονάδες αντίστοιχα στο ίδιο χρονικό διάστημα στις δυο από τις τρεις δημοσκοπήσεις. Ήταν τέτοια δε η αστειότητα των μέσων ενημέρωσης, ώστε ο Σκάι επιχείρησε να μας πείσει ότι κάθε καλοκαίρι αυξάνεται η δύναμη των κυβερνητικών κομμάτων, για να βγει φυσικά παλαιός πασόκος υπουργός και να του αποδείξει ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Γενικό συμπέρασμα;

Τίποτε δεν έχει κριθεί. Μην εφησυχάζει η Νέα Δημοκρατία. Θα βρεθεί προ εκπλήξεως. Σε μια περίοδο που τραγικά γεγονότα, σημάδεψαν την πορεία της χώρας και της κυβέρνησης, ο κόσμος δείχνει να πιστεύει περισσότερο το ότι "κι αυτοί τα ίδια θα έκαναν" και όχι τους επίδοξους νέους δυνάστες διαπλεκόμενους εκδότες, που τα βρίσκουν όλα ρόδινα. Το ίδιο είχε γίνει και με το ΝΑΙ και ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος. Αγανάκτησε ο κόσμος, κυρίως από την πιεστική προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης.

Επίσης εάν η κυβέρνηση επιτύχει να μην μειωθούν οι συντάξεις -η Νέα Δημοκρατία γι' αυτό τηρεί ολέθρια στάση, αφού στην ουσία μποϊκοτάρει τις προσπάθειες, καταδεικνύοντας ότι δεν την ενδιαφέρει η ουσία της υπόθεσης να μην μειωθούν οι συντάξεις των δύσμοιρων συνταξιούχων, αλλά να πληγεί ο Σύριζα -ταυτόχρονα περάσει στην βουλή το θέμα των Σκοπίων και γεννηθεί ένα κομματίδιο με εθνοκεντρικές τάσεις στην Μακεδονία, τότε τίποτε από όλα αυτά που περιμένει η Νέα Δημοκρατια, του κ. Μητσοτάκη δεν θα γίνει...

Τα σκάνδαλα, τα αφήσαμε στην άκρη...Θα παίξουν τον ρόλο τους οι αποκαλύψεις, εάν όμως ...αφήστε το αυτό... το εάν ....Όλοι κατανοούμε....Αυτή είναι η κατάσταση και όσοι δεν την κατανοούν, δεν ξέρουν που πατούν και που πηγαίνουν...

Κανείς δεν περιμένει τον Μητσοτάκη με δάφνες στην είσοδο της πόλης...Τον ...Κανένα ίσως...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου