Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 26, 2018

Γλέζος υπέρ Λαφαζάνη στη δίωξή του για τους πλειστηριασμούς (εικόνες – video)





Τον είχε στηρίξει και ο ΣΥΡΙΖΑ

Το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μελών της Λαϊκής Ενότητας έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έδωσε ο Μανώλης Γλέζος, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος ...
κλήθηκε σε απολογία για τις υποθέσεις που αφορούν στην παρεμπόδιση κρατικής λειτουργίας, τις πράξεις στις οποίες προέβη κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών.



«Δεν πρόκειται να απολογηθώ σε αυτό το τμήμα (Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικούς Πολιτεύματος της Κρατικής Ασφάλειας δεν το νομιμοποιώ, δεν το αναγνωρίζω. Είμαστε εδώ για να ζητήσουμε την διάλυσή του εδώ και τώρα» τόνισε ο επικεφαλής της ΛΑΕ προσερχόμενος στη ΓΑΔΑ.



Απευθυνόμενος στα μέλη της ΛΑΕ επεσήμανε ότι «εδώ ερχόμουν για να υπερασπίσω αυτούς που διώκονται, αυτούς που συλλαμβάνονται άδικα, δεν περίμενα ότι μετά τις διώξεις της χούντας του Παπαδόπουλου θα είχαμε διώξεις από πρώην συντρόφους μου, εκδικητικές διώξεις γιατί δεν μπορούν να ακούνε ούτε την φωνή μας, γιατί η φωνή μας είναι η φωνή της συνείδησής τους. Η φωνή που τους λέει ότι πρόδωσαν τα πάντα, εγκατέλειψαν αρχές, στόχους, διακηρύξεις».



Ο Μανώλης Γλέζος με τη σειρά του είπε χαρακτηριστικά ότι «είναι δυνατόν να ευχαριστείς έναν αγωνιστή που παρά το γεγονός ότι έπρεπε να βρίσκομαι στο νοσοκομείο, βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Αν είναι δυνατό να λείπω από αυτήν την εκδήλωση που σέβομαι απόλυτα. Απολογείται ο κάθε αγωνιστής μπροστά στον λαό για αυτό που κάνει. Θα ήταν αδύνατον να μην σηκωθώ από το κρεβάτι, να μην έρθω εδώ και να υποστηρίξω ότι ο Παναγιώτης παρά το γεγονός ότι διαφωνούμε σε κάποια θέματα, πήρε απόφαση να μην λογοδοτήσει στους δικαστές αλλά στον λαό. Σέβομαι απολύτως το δικαίωμά του».










Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/glezos-yper-lafazani-sti-dioxi-toy-gia-toys-pleistiriasmoys-eikones-video/#ixzz5SCgeJQxB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου