Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2018

Βαρβιτσιώτης: Η κυβέρνηση πάλι απομακρύνει έπειτα από καταγγελίες λειτουργό που η ίδια διόρισε



ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Θέση για την αποχώρηση του Διευθυντή της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, κ. Ηλιόπουλου πήρε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β' Αθηνών, με αφορμή τη δημοσίευση της αποπομπής του Διευθυντή της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, κ. Ηλιόπουλου, κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση στη Βουλή και προέβη στην εξής δήλωση:

«Για έβδομη φορά, κρατικός λειτουργός -που η ίδια η Κυβέρνηση διόρισε- απομακρύνεται από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής πριν ολοκληρώσει τη θητεία του. Και πάλι, με βαρύτατες καταγγελίες του ιδίου για κακοδιαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων και παντελή απουσία ελέγχου από την ελληνική Πολιτεία.

Για μια ακόμα φορά, η Κυβέρνηση δεν εστιάζει στην ουσία των καταγγελιών, αλλά επικεντρώνεται στη δίωξη των καταγγελλόντων.

Ξεκαθαρίζουμε ότι ο έλεγχος από τη Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να σταματήσει. Ζητάμε, εδώ και τώρα, απαντήσεις σε μία υπόθεση που έχει δυστυχώς πολλές σκιές. Ήρθε η ώρα οι πολίτες να μάθουν την αλήθεια».




Πηγή: Βαρβιτσιώτης: Η κυβέρνηση πάλι απομακρύνει έπειτα από καταγγελίες λειτουργό που η ίδια διόρισε | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου